- 4,104
- 2,342
- 113
nıye kıbunlar sağlam kazık değil
nıye kıbunlar sağlam kazık değil
Para yatırdın mı başkan ? Konuşmanın başı nasıl ilerliyor. Ben yatirmadim QR ile astropay ile mi hemen oduyorlarmis ?Dolandırıcı bunlar bnce
Site yeni dostum ondan öyle herhalde bide 100 yatırım istemiolar 20 istiolar farkındaysnaKimlik onaylaması VS yapmayın arkadaşlar yukarıda birisine paranın bir kaç gün sonra çekebilirisniz yazmış bence dolandırıcı bir site lisansıda yok zaten
Kımlık onayı bklıyorum ama bnce vermez bu sitePara yatırdın mı başkan ? Konuşmanın başı nasıl ilerliyor. Ben yatirmadim QR ile astropay ile mi hemen oduyorlarmis ?
Bende yarını bekliyorum bkalim gorucezKımlık onayı bklıyorum ama bnce vermez bu site
Valla kral daha çeken olmadı burda herkes birbirinden haber bekliyorValla arkadaşlar ben aldım oynadım kasam şuan 1500 tl ulaştı kimlik doğrulama yap 20 tl yatır çevrimsiz 1520 tl olarak çek dediler acaba dogrumudr
Nasıl yaptın bu kadar parayı kendi paranla oynasan olmazValla arkadaşlar ben aldım oynadım kasam şuan 1500 tl ulaştı kimlik doğrulama yap 20 tl yatır çevrimsiz 1520 tl olarak çek dediler acaba dogrumudr
Evet beklenen haber geldiÇekim yaptım arkadaşlar jeton olarak anında gönderdiler