- 104
- 111
- 43
Sorması ayıptır ne kadar çektin başkan bı de hesap nasıl onaylandiÇekim yaptım arkadaşlar jeton olarak anında gönderdiler
Sorması ayıptır ne kadar çektin başkan bı de hesap nasıl onaylandiÇekim yaptım arkadaşlar jeton olarak anında gönderdiler
Valla bende haber bekliyorum ama şöyle bisey var hesabını doğrula diyor bakalım kimlik fotosunu attımValla kral daha çeken olmadı burda herkes birbirinden haber bekliyor
Bakiye 105 tlydi desteğe yazdım hesabı onayladilar hemen destekle iletişime geçin onayliyorlar sonra yatırım yaptım banka uzeri 20 TL yatırımdan sonra yatirdigim tutarı bastım bir maça yattı 105 TL olarak çekim verdim jetondan onaylandı hemen jetondan da banka hesabıma aktardimSorması ayıptır ne kadar çektin başkan bı de hesap nasıl onaylandi
Sağol başkan ben de cektimBakiye 105 tlydi desteğe yazdım hesabı onayladilar hemen destekle iletişime geçin onayliyorlar sonra yatırım yaptım banka uzeri 20 TL yatırımdan sonra yatirdigim tutarı bastım bir maça yattı 105 TL olarak çekim verdim jetondan onaylandı hemen jetondan da banka hesabıma aktardim
100 tl den aşağı ödeme yapmıyorlar ref verip insanları kandırmahttps://www.bitlo.com/ref/277v1p beyler üye olun 30 tl veriyor kimlik onayına gerek yok direk çekim Benim refaransımla üye olup yazana cekmesi için 70 tl destek olucam geri ödeme şartıylaEkli dosyayı görüntüle 224621
Ekran atarmsıınÇekim yaptım arkadaşlar jeton olarak anında gönderdiler
Ekran atarmsıın
kral jetonla minimum 100 tl gönderilmiyor mu nasıl yaptın onuBende çekim yaptım jeton 20 tl yatırp
kral jetonla minimum 100 tl gönderilmiyor mu nasıl yaptın onu
[/QUOTEqr la 50 tl yatırdım jetona siteye 20 tl jeton atılıyor iyi bak
bende yatırcam jeton cüzdan uygulamasına bankalardan min 100 yatırılıyo birine göndermeyi sordum onada 100 tl dedilerBende çekim yaptım jeton 20 tl yatırp
Qr ile jetona 50 yatırım siteyede 20 tl jeton oluyor iyi bakkral jetonla minimum 100 tl gönderilmiyor mu nasıl yaptın onu
640 çekmiş zatenkral jetonla minimum 100 tl gönderilmiyor mu nasıl yaptın onu
tamamdır dost sagolasinQr ile jetona 50 yatırım siteyede 20 tl jeton oluyor iyi bak
Canli destege yaz hesabini onayliyorBen de o hesap onayı bekliyor kısmı yok belgeyi gönderdiğim zaman belge onayı bekleniyor gibi bir şey demişti ve para çekme sayfası hiç acilmiyordu. Şimdi para çekme sayfası açıldı ama seçenek yok onaylandı bence belgem diye tahmin ediyorum bı sorucam canlı desteğe eğer öyleyse kobay olarak 20 TL yatırmaya hazırım. Heleki şöyle bir oran yakalamışken 🤣