Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kıdem Tazminatı

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,083
10,035
113
Borcum şahıslara kardeşim keşke bankalara olsa. En fazla icralık olur maaşın 4 de 1 ini alırlardı. Kişiye olunca borçlar akıl psikoloji hepsi gidiyor nedir ne değildir düşünemiyorum yeminle
Kamu çalışanı olduğun için kredi çıkar diye dusunuyorum

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,909
2,063
113
Borcum şahıslara kardeşim keşke bankalara olsa. En fazla icralık olur maaşın 4 de 1 ini alırlardı. Kişiye olunca borçlar akıl psikoloji hepsi gidiyor nedir ne değildir düşünemiyorum yeminle
Tazminat almak için 7000 iş gününü tamamlanan gerekiyor dost Allâh yardımcın olsun zor zamanlar

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,576
7,232
113

şahıs borcu her zaman daha çok can sıkar ama kamudan ayrılma dayı. gününde sonunda ödeyemezsen de yapacak bişeyin yok en azından şahısla konuşur anlaşır bi şekilde çözersin. ama kamudan ayrılırsan borcun da tam kapanmazsa özelde iş buldun hadi özel sektörde türlü türlü sıkıntılar hasıl oluyor. o yüzden işini bırakma ne olursa olsun. şuan baska seçenek yok gibi gelir ama sonradan çok pişman olursun 6 ay sonra dersin keşke onu öyle yapmasaydım. nacizane tavsiyemdir çıkma işinden.

Suskun1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,849
3,311
113
şahıs borcu her zaman daha çok can sıkar ama kamudan ayrılma dayı. gününde sonunda ödeyemezsen de yapacak bişeyin yok en azından şahısla konuşur anlaşır bi şekilde çözersin. ama kamudan ayrılırsan borcun da tam kapanmazsa özelde iş buldun hadi özel sektörde türlü türlü sıkıntılar hasıl oluyor. o yüzden işini bırakma ne olursa olsun. şuan baska seçenek yok gibi gelir ama sonradan çok pişman olursun 6 ay sonra dersin keşke onu öyle yapmasaydım. nacizane tavsiyemdir çıkma işinden.
Geriye tek seçenek babama arabayı sattircam mecbur kardeşim teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve ilginiz için 🙏

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Geriye tek seçenek babama arabayı sattircam mecbur kardeşim teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve ilginiz için 🙏
babayın arabası var bize ne soruyon daha kardesm sizde para bitmez bu kafa varken de daha çok yütülürsün
ben alayım hemen arabayı 100,000 tl nakit gerisine çek veririm

Suskun1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,849
3,311
113
Şu forumda bı dünya insan a bile borcum varken ufakta olsa iyiliğim dokunmuştur ama böyle kahbeler yüzünden varya tiksiniyorum artık herşeyden Allah belasını versin böyle insanların

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,944
11,620
113

prmmali

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
402
74
28
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bilen arkadaşlar olur belki aranızda bu yüzden sizlere danışmak istedim. Son 1.5 ay içinde tam 420.000 TL borca girdim ve hepside bayram sonunda mutlaka ödemem gereken borçlar. 11 senelik kamu çalışanıyım ve şuan iyiden iyiye işten ayrılıp kıdem tazminatim ile borçları kapatmaktan başka çarem olmadığını düşünmeye başladım. Mantıklı dusunemiyorum şuan kafam allak bullak işten çıkarsam tazminat alabilirmiyim sizce ? Özel olsam kendi isteğimle ciktigimda alamıyorum ancak kamu da da bu şekilde mi bilen arkadaşlar varmı acaba ?
Belli bir süreyi doldurduktan sonra bu 10 veya 15 yıl olabilir çalıştıktan sonra istifa durumunda bile tazminat alırsın. Ama 35 bin lira brüt üzerinden alırsın maksimum bu. Bence değmez onun yerine eğer banka vs. İse yapılandırmaya git. Ödeyemeceğini söyle. En fazla banka aldığın maaşın 4 de 1ine maaş haczi koyar. Bence memuriyetini yakmaya değmez dost. Özelden yazarsan yine konuşuruz.

Rcbo17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
751
195
43
Belli bir süreyi doldurduktan sonra bu 10 veya 15 yıl olabilir çalıştıktan sonra istifa durumunda bile tazminat alırsın. Ama 35 bin lira brüt üzerinden alırsın maksimum bu. Bence değmez onun yerine eğer banka vs. İse yapılandırmaya git. Ödeyemeceğini söyle. En fazla banka aldığın maaşın 4 de 1ine maaş haczi koyar. Bence memuriyetini yakmaya değmez dost. Özelden yazarsan yine konuşuruz.
İstifa durumunda memuriyetten çıkmış olur hiç bi hak talep edemez, 25 yıllık sigorta süresini doldurmus olması lazım ki öyle parasız emeklilik dilekçesi verir. Tazminatı ve emekli maaşını da yaş haddini doldurunca alır yani 60 yaş