Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kıdem Tazminatı

Ankaralhaymana

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
81
25
18
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bilen arkadaşlar olur belki aranızda bu yüzden sizlere danışmak istedim. Son 1.5 ay içinde tam 420.000 TL borca girdim ve hepside bayram sonunda mutlaka ödemem gereken borçlar. 11 senelik kamu çalışanıyım ve şuan iyiden iyiye işten ayrılıp kıdem tazminatim ile borçları kapatmaktan başka çarem olmadığını düşünmeye başladım. Mantıklı dusunemiyorum şuan kafam allak bullak işten çıkarsam tazminat alabilirmiyim sizce ? Özel olsam kendi isteğimle ciktigimda alamıyorum ancak kamu da da bu şekilde mi bilen arkadaşlar varmı acaba ?
Maaşına en fazla 1 haciz gelir oda 4/1 el koyarlar hiç çıkıp öyle bir hata yapma kardeşim benden sana tavsiye borç bir şekilde ödenir hafta sonu 1 gün ek iş yap oda onu kapatir

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,620
1,197
113
Geçmiş olsun kral en kısa sürede halledersin umarım Allah yardımcın olsun

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,808
2,980
113
Selam arkadaşlar 3 yıldır çalıştığım isyerin de astim alerjik olduğum için beni farklı birime yollamaya çalışıyorlar fabrika doktoru seni verebilecek bolum yok diyor ama insan kaynaklari direniyor çıkarsa tazminat ödeyecek ben 24 madde üzerine isyerine 42 süre tanıyarak yasal haklarımı vermesi talep ettim ihtar cektim verdiğim süre yarın doluyor ne yapmam gerek imza felan vs bir akıl verin avukata yazdım tinlamadi Bike başka avukata gidecem basina gelen oldumu bilgisi olan aydinlatsin

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,347
7,908
113
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bilen arkadaşlar olur belki aranızda bu yüzden sizlere danışmak istedim. Son 1.5 ay içinde tam 420.000 TL borca girdim ve hepside bayram sonunda mutlaka ödemem gereken borçlar. 11 senelik kamu çalışanıyım ve şuan iyiden iyiye işten ayrılıp kıdem tazminatim ile borçları kapatmaktan başka çarem olmadığını düşünmeye başladım. Mantıklı dusunemiyorum şuan kafam allak bullak işten çıkarsam tazminat alabilirmiyim sizce ? Özel olsam kendi isteğimle ciktigimda alamıyorum ancak kamu da da bu şekilde mi bilen arkadaşlar varmı acaba ?
Dostum zor bir durum. Utansan da sikilisan da sadece en yakınlarına yani ailene git yine. Kisacik zaman sonra bu anilar unutulacaktir. Sağdan soldan gelecek paralardaki islere bakma sakın sonu hapishane olur. Üç farkli kamu üç farkli özel sektör alanında çalışmış biri olarak sana tavsiyem budur. Umarım sonun iyi olur.

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,481
8,014
113
Şu forumda gördüğüm nadir karakteri olan sayılı kişilerdensin benim için keske durumum olsa ödemem senin yerine

asya0237

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
44
6
8
2000 den önce SGK girişin varsa 3600 iş günün varsa alabilirsin ama yerinde olsam ayrılmam maaşına haciz gelsiin maaşın dörtte biri kesilsin sen işine devam et

KamaChi

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
91
29
18
Manyak mısın kardeşim.Borcun bankaya ise kredi çekemiyor hiçbir yerden alıp kapatamayacak durumdaysan bırak icra gelsin maaşının 1/4 ünü alır bu enflasyonda o para bir kaç yıl içinde piç olur gider.Elindeki ekmeğinden de böyle bir borç için olacaksın.İnşqllah kumardan olmuş bir borç değildir

Suskun1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,849
3,311
113
Şu forumda gördüğüm nadir karakteri olan sayılı kişilerdensin benim için keske durumum olsa ödemem senin yerine
Allah razı olsun kardeşim güzel düşüncelerin için. Çok şükür ilk şoku atlattım, işe devam borcun da yarısını ödedim diğer yarısı kaldı onu da parça parça ödüyorum oda Allah'ın izniyle bı kaç aya bitecek darısı derdine derman bekleyen herkese kardeşim. 🙏

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,481
8,014
113
Allah razı olsun kardeşim güzel düşüncelerin için. Çok şükür ilk şoku atlattım, işe devam borcun da yarısını ödedim diğer yarısı kaldı onu da parça parça ödüyorum oda Allah'ın izniyle bı kaç aya bitecek darısı derdine derman bekleyen herkese kardeşim. 🙏
Odesem senin yerine yazdım kontrol etmemişim dost samsung klavye düzeltmiş 🤩

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,481
8,014
113
🫠