Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kız Arkadaşım ve Futbol Hakkında

Csknshn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
361
189
43
Arkadaşlar benim icin çok önemli iş yerinde birisi benim kız arkdasima hangi takımı tutuyorsun demiş oda ben takım tutmam demiş sonrasında bu adam da benim hanım bana kızıyor haftada bir defa maç izlememe izin veriyor demiş sizce bu adam benim hatuna bel altı muhabbeti mi yapmaya çalışmış neden bir erkek kadına futbol sorar kafam allak bullak fikirlerinize samimi fikirlerinize ihtiyacım var lutfen ikisi aynı bölümde çalışıyorlar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Bir şey yok kardeş çocuğu tanımadan konuşma tarzını görmeden nerden bileceksin bel altı vurduğunu kız arkadaşın seni kıskandırmak istemiş olabilir

bhs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,124
566
113
iş arkadasları sonucta arada sohbet olabılıyor kotuye yorma dost

ezenginer

Basketçi ve Alt
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,826
9,266
113
Bana normal geldi dostum

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,048
1,535
113
Arkadaşlar benim icin çok önemli iş yerinde birisi benim kız arkdasima hangi takımı tutuyorsun demiş oda ben takım tutmam demiş sonrasında bu adam da benim hanım bana kızıyor haftada bir defa maç izlememe izin veriyor demiş sizce bu adam benim hatuna bel altı muhabbeti mi yapmaya çalışmış neden bir erkek kadına futbol sorar kafam allak bullak fikirlerinize samimi fikirlerinize ihtiyacım var lutfen ikisi aynı bölümde çalışıyorlar
sikinti yok reis mesafesini korusun manitan ama art niyetli bi soru gibi durmuyor

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,944
1,749
113
Iş arkadaşı sonuçta, bizde çalıştık. Baya da samimi olduğum kız çalışanlar vardı. Bu kadar kıskanacaksan işe gönderme kardeş. Çok çok sıradan muhabbet yani.

Csknshn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
361
189
43
Iş arkadaşı sonuçta, bizde çalıştık. Baya da samimi olduğum kız çalışanlar vardı. Bu kadar kıskanacaksan işe gönderme kardeş. Çok çok sıradan muhabbet yani.
Haklısın dostum fikrin önemliydi benim için ama kafamı karıştıran sey kadına neden maç soruyor

trtruva1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
736
292
63
aynen öyle bence de takılma bu kadar takılırsan her söylenilende kafayı yersin normal şeyler

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,753
2,891
113
Mesafeni koru dersin olur biter ilişkiye karışmak gibi olmasın ama benim düşüncem yani

Csknshn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
361
189
43
Bir şey yok kardeş çocuğu tanımadan konuşma tarzını görmeden nerden bileceksin bel altı vurduğunu kız arkadaşın seni kıskandırmak istemiş olabilir
kız arkadaşım zaten lavugu pek sevmez onu biliyorim dostum kiskandirma gibi öyle çocukça şeyleri yok işin açığı

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113
Hocam her iş ortamında vardır. Sonuçta evdeki aileden çok çalıştığın insanları görüyorsun, ya tabi her insan kafa yapısı aynı değil. Çok insanla çalıştım anan bacın gibi oluyor ordaki yanındaki kadınlar.
Yan gözle bakmayı bırak korumaya çalışıyorsun. Tabi muhabbet olunca futbolda olur makyaj da olur. Herşey konuşulur.

Csknshn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
361
189
43
Hocam her iş ortamında vardır. Sonuçta evdeki aileden çok çalıştığın insanları görüyorsun, ya tabi her insan kafa yapısı aynı değil. Çok insanla çalıştım anan bacın gibi oluyor ordaki yanındaki kadınlar.
Yan gözle bakmayı bırak korumaya çalışıyorsun. Tabi muhabbet olunca futbolda olur makyaj da olur. Herşey konuşulur.
Peki benim hanım haftada bir defa izlememe izin veriyor muhabbeti dostum sanki haftada 1 kere veriyor der gibi degilmi

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113
Peki benim hanım haftada bir defa izlememe izin veriyor muhabbeti dostum sanki haftada 1 kere veriyor der gibi degilmi
Bende o tarz düşündüm, orda cinsellik tarzı konuşma olduğu düşüncesindeyim.

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,927
4,496
113
Dostum başta normal gibi ama sonrasında kadına kalkıp.benim.hanim haftada bir defa izlemem izin veriyor demesi sanki haftda bir defa veriyor der gibi geldi bana ben mi yanlış dusunuyorum
valla knka şimdi tek bu muhabbete bakarsan normal ama onun harici nasıl yapısı var lavuğun bilemem