Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kız Arkadaşım ve Futbol Hakkında

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Birader konuya yorumun varsa yorumun u yap hakaret etme kalıbının adamı ol
kardeşim adam sana küfür ediyor ? az sesini çıkartsana. ne kadar pasifsiniz.erkek dediğin masaya yumruğunu vuracak.
adam kız arkadaşına annene laf atsa aynen sessizmi kalacaksın ? sende küfür etsene adama

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,523
26,809
113
kardeşim adam sana küfür ediyor ? az sesini çıkartsana. ne kadar pasifsiniz.erkek dediğin masaya yumruğunu vuracak.
adam kız arkadaşına annene laf atsana aynen sessizmi kalacaksın ? sende küfür etsene adama
Ulan gt sana ettiğimi biliyon ne karı gibi lafı dolandırıyon sahtekar

Furkefe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,227
496
83
Senin fikrin ne bu konu da
Bi kız başladı bizim isyerine ilk hafta beraber çalıştık 2. Hafta diğer vardiyeye gecti görüşemedik ve sevgilisi var herkese diyormuş onu çok özledim falan beni görüyor gözleri parlıyor sonra bana dedi ki alkol içelim beraber falan ben dedim senin sevgilin yokmu ihanet olmazmı falan dedim olsun ondan ayrılırım falan diyo

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Bi kız başladı bizim isyerine ilk hafta beraber çalıştık 2. Hafta diğer vardiyeye gecti görüşemedik ve sevgilisi var herkese diyormuş onu çok özledim falan beni görüyor gözleri parlıyor sonra bana dedi ki alkol içelim beraber falan ben dedim senin sevgilin yokmu ihanet olmazmı falan dedim olsun ondan ayrılırım falan diyo
hadi ya. benim bile gözlerim parladı cidden

Csknshn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
361
189
43
Alkol kaç para senin haberin var mı

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
4,833
4,946
113
Çek silahı git vur kardesim silah bulamazsan ben sana temin ederim ülke Teksas oldu zaten bide seni izleriz haberde

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,538
2,190
113
Usenmemis cevap yazmışsınız bide kaale alıp

Gerçekler acıdır bafiler onu vedalas hafta bir maç demek 1 posta hafta seninle sınırsız maç izleyim demiş rahatla gerçekler aci

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,404
5,219
113
Yerinde olsam o adamı bulup gövdesini ikiye ayırıp kafasını kopartırdım oda rahatlamış olurdu bende rahatlamış olurdum...

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,093
5,766
113
Yerinde olsam o adamı bulup gövdesini ikiye ayırıp kafasını kopartırdım oda rahatlamış olurdu bende rahatlamış olurdum...
karısı olsa neyse kız arkadaş için hapse girilmez şu devirde don değiştirir gibi sevgili değiştiriyor herkes

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
Senin kız arkadaşınla maç yapacak olsa hanımından bahsetmez saf biri belliki
Sen ondan daha safsın