Birader konuya yorumun varsa yorumun u yap hakaret etme kalıbının adamı olLa bunda 1 tane bile yoktur bu aw delisine kim bakar
Birader konuya yorumun varsa yorumun u yap hakaret etme kalıbının adamı olLa bunda 1 tane bile yoktur bu aw delisine kim bakar
Sana hakaret etmiyorBirader konuya yorumun varsa yorumun u yap hakaret etme kalıbının adamı ol
He bu arada sana demedik senin cevap verdiğine söyledikBirader konuya yorumun varsa yorumun u yap hakaret etme kalıbının adamı ol
kardeşim adam sana küfür ediyor ? az sesini çıkartsana. ne kadar pasifsiniz.erkek dediğin masaya yumruğunu vuracak.Birader konuya yorumun varsa yorumun u yap hakaret etme kalıbının adamı ol
Şakacıkardeşim adam sana küfür ediyor ? az sesini çıkartsana. ne kadar pasifsiniz.erkek dediğin masaya yumruğunu vuracak.
adam kız arkadaşına annene laf atsana aynen sessizmi kalacaksın ? sende küfür etsene adama
Ulan gt sana ettiğimi biliyon ne karı gibi lafı dolandırıyon sahtekarkardeşim adam sana küfür ediyor ? az sesini çıkartsana. ne kadar pasifsiniz.erkek dediğin masaya yumruğunu vuracak.
adam kız arkadaşına annene laf atsana aynen sessizmi kalacaksın ? sende küfür etsene adama
Ne bilim.bana laf soktun sandimSenin cevap verdiğin kişi forumun sahtekarlarından
senmi sorgulayacan şimdi benim adamlığımı
Bi kız başladı bizim isyerine ilk hafta beraber çalıştık 2. Hafta diğer vardiyeye gecti görüşemedik ve sevgilisi var herkese diyormuş onu çok özledim falan beni görüyor gözleri parlıyor sonra bana dedi ki alkol içelim beraber falan ben dedim senin sevgilin yokmu ihanet olmazmı falan dedim olsun ondan ayrılırım falan diyoSenin fikrin ne bu konu da
hadi ya. benim bile gözlerim parladı ciddenBi kız başladı bizim isyerine ilk hafta beraber çalıştık 2. Hafta diğer vardiyeye gecti görüşemedik ve sevgilisi var herkese diyormuş onu çok özledim falan beni görüyor gözleri parlıyor sonra bana dedi ki alkol içelim beraber falan ben dedim senin sevgilin yokmu ihanet olmazmı falan dedim olsun ondan ayrılırım falan diyo
sana diyor be arkadaşım bu yalancı herif dalga geçiyor senle bana hatta özelden kız arkadaşı nasıldır falan diye bile sordu.atmak istemiyorum buraya.
[/Birader beni bulaştırma kendine hadi
Alkol kaç para senin haberin var mıBi kız başladı bizim isyerine ilk hafta beraber çalıştık 2. Hafta diğer vardiyeye gecti görüşemedik ve sevgilisi var herkese diyormuş onu çok özledim falan beni görüyor gözleri parlıyor sonra bana dedi ki alkol içelim beraber falan ben dedim senin sevgilin yokmu ihanet olmazmı falan dedim olsun ondan ayrılırım falan diyo
Ben ısmarlarım diyorAlkol kaç para senin haberin var mı
Zina partisi mi yapacaksınız 😀😀Ben ısmarlarım diyor
karısı olsa neyse kız arkadaş için hapse girilmez şu devirde don değiştirir gibi sevgili değiştiriyor herkesYerinde olsam o adamı bulup gövdesini ikiye ayırıp kafasını kopartırdım oda rahatlamış olurdu bende rahatlamış olurdum...
Bu kadar kafaya takdığına göre kafaya koymuş evlenecek o kızlakarısı olsa neyse kız arkadaş için hapse girilmez şu devirde don değiştirir gibi sevgili değiştiriyor herkes