Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kız Arkadaşım ve Futbol Hakkında

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,157
17,489
113
Peki bunu ilk söylediği zaman kız arkadaşın normal mi anlamış yoksa senin anladığın gibi mi anlamış

Csknshn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
361
189
43
Peki bunu ilk söylediği zaman kız arkadaşın normal mi anlamış yoksa senin anladığın gibi mi anlamış
O bana durumu anlatti ben de olayı baştan aşağı ondan dinledim.direk bu adam bel altı konuşuyor dedim çaktırmadan birde o arada bir sey daha dedi ama.ben anlamadım onu dedi sonrasında hanım hafta da bir defa izlemem izin veriyor demiş lavuk

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,095
1,290
113
Ama pek iyi niyetli gibi de durmuyor benim kafama takılan benim hanım haftada 1 defa izlememe izin veriyor muhabbetini yapması sanki haftada bir kere veriyor der gibi bu kafamı bulandiriyor dostum
Hasta mısın aga sen bu nasıl bir düşünce yapısı

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Kız arkadaşına soracaksın bu cümleyi kurarken hal ve hareketinden anlaşılir ne anlamda söylediği

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,945
1,750
113
Sakın bu soru yüzünden iş yerine gideyim falan deme, kız arkadaşını barındırmazlar yoksa.. çok çok abartmışsın kardeşim. Genelde ergen yaşlardaki birinin takılacak şeyleri.. sevgilin varmı falan diye sormamış sonuçta.

Csknshn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
361
189
43
Sakın bu soru yüzünden iş yerine gideyim falan deme, kız arkadaşını barındırmazlar yoksa.. çok çok abartmışsın kardeşim. Genelde ergen yaşlardaki birinin takılacak şeyleri.. sevgilin varmı falan diye sormamış sonuçta.
[/QUOTgitmem dostum ona göre hatunu işten cikaracam

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,854
1,029
113
Kadınların her söylediğine inanma kardeş başın beladan eksik olmaz yoksa başı şeyleri görmezden duymazdan gel

Furkefe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,226
496
83
Bizim İşyerinde bazı kızlar var kimseyle sohbet etmiyor bazı kızlar var erkeklerle çok yuzgöz oluyorlar erkekler herturlu muhabbeti yapmaya cüret ediyor

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,564
48,103
113
Arkadaşlar benim icin çok önemli iş yerinde birisi benim kız arkdasima hangi takımı tutuyorsun demiş oda ben takım tutmam demiş sonrasında bu adam da benim hanım bana kızıyor haftada bir defa maç izlememe izin veriyor demiş sizce bu adam benim hatuna bel altı muhabbeti mi yapmaya çalışmış neden bir erkek kadına futbol sorar kafam allak bullak fikirlerinize samimi fikirlerinize ihtiyacım var lutfen ikisi aynı bölümde çalışıyorlar
Bncede senin dusundugun gibi kardes.sadece hangi takimlsiin dese tmmda bide haftada 1 mac izleme isi sikinti olmus be.