- 3,527
- 1,012
- 113
DeğilPeki benim hanım haftada bir defa izlememe izin veriyor muhabbeti dostum sanki haftada 1 kere veriyor der gibi degilmi
DeğilPeki benim hanım haftada bir defa izlememe izin veriyor muhabbeti dostum sanki haftada 1 kere veriyor der gibi degilmi
İlk başta cevap verirken direk bu tarz düşündün mü dostumBende o tarz düşündüm, orda cinsellik tarzı konuşma olduğu düşüncesindeyim.
O bana durumu anlatti ben de olayı baştan aşağı ondan dinledim.direk bu adam bel altı konuşuyor dedim çaktırmadan birde o arada bir sey daha dedi ama.ben anlamadım onu dedi sonrasında hanım hafta da bir defa izlemem izin veriyor demiş lavukPeki bunu ilk söylediği zaman kız arkadaşın normal mi anlamış yoksa senin anladığın gibi mi anlamış
Hasta mısın aga sen bu nasıl bir düşünce yapısıAma pek iyi niyetli gibi de durmuyor benim kafama takılan benim hanım haftada 1 defa izlememe izin veriyor muhabbetini yapması sanki haftada bir kere veriyor der gibi bu kafamı bulandiriyor dostum
Onu demeden önce bir şey daha demiş kıza kızda onu pek anlamdim dedi sonra eşim haftada bir izin veriyor demişHasta mısın aga sen bu nasıl bir düşünce yapısı
Ona normal.gelmis bunu ona söyleyen ben oldumPeki bunu ilk söylediği zaman kız arkadaşın normal mi anlamış yoksa senin anladığın gibi mi anlamış
Soruyorum.hatta bunu ilk olarak mesaj olarak anlattım ona o an da tebessüm etti benim hatunKız arkadaşına soracaksın bu cümleyi kurarken hal ve hareketinden anlaşılir ne anlamda söylediği
Fakat gülme sebebini sordum oda bundan bu sonucu çıkardığım için güldüm dediKız arkadaşına soracaksın bu cümleyi kurarken hal ve hareketinden anlaşılir ne anlamda söylediği
Sakın bu soru yüzünden iş yerine gideyim falan deme, kız arkadaşını barındırmazlar yoksa.. çok çok abartmışsın kardeşim. Genelde ergen yaşlardaki birinin takılacak şeyleri.. sevgilin varmı falan diye sormamış sonuçta.
[/QUOTgitmem dostum ona göre hatunu işten cikaracam
Yani mesafesini korumaasi gereken bir muhabbetmi.sence dostum samimi bir cevap bekliyorim lütfenMesafeni koru dersin olur biter ilişkiye karışmak gibi olmasın ama benim düşüncem yani
Muhattap olmasın o adamla fazla bir sıkıntı olmaz. Çok önemli bir mevzu değilYani mesafesini korumaasi gereken bir muhabbetmi.sence dostum samimi bir cevap bekliyorim lütfen
Çok haklısın vallaKadınların her söylediğine inanma kardeş başın beladan eksik olmaz yoksa başı şeyleri görmezden duymazdan gel
Yani pek temiz muhabbet gibi de durmuyor degilmiMuhattap olmasın o adamla fazla bir sıkıntı olmaz. Çok önemli bir mevzu değil
Senin fikrin ne bu konu daBizim İşyerinde bazı kızlar var kimseyle sohbet etmiyor bazı kızlar var erkeklerle çok yuzgöz oluyorlar erkekler herturlu muhabbeti yapmaya cüret ediyor
Bncede senin dusundugun gibi kardes.sadece hangi takimlsiin dese tmmda bide haftada 1 mac izleme isi sikinti olmus be.Arkadaşlar benim icin çok önemli iş yerinde birisi benim kız arkdasima hangi takımı tutuyorsun demiş oda ben takım tutmam demiş sonrasında bu adam da benim hanım bana kızıyor haftada bir defa maç izlememe izin veriyor demiş sizce bu adam benim hatuna bel altı muhabbeti mi yapmaya çalışmış neden bir erkek kadına futbol sorar kafam allak bullak fikirlerinize samimi fikirlerinize ihtiyacım var lutfen ikisi aynı bölümde çalışıyorlar