- 4,810
- 4,924
- 113
Para bitti öğüt veriyoruzKanka durumlar ne halde bittimi money
Para bitti öğüt veriyoruzKanka durumlar ne halde bittimi money
Kral kumar deil kıza harcicam6 parçaya böl sitelere at daha fazla kazanıp tatile gidersiniz
Düşünüyorum kizi nsl kacirsamPara bitti öğüt veriyoruz
Kral kızı seviyorum yardim edin bna o kız bnmBir de çorba teklif et belki kahve sevmiyordur. Onu da kabul etmezse forumda şikayetler kısmına konu aç.
Harikasin2 el bonanza cevir bişeyin kalmaz
Bu işin sonu mahkemelik sana diyim daha fazla rahatsız etme yazı yazma tacize girer gider şikayette bulunur sapık diye haberin olsunDüşünüyorum kizi nsl kacirsam
Dayı kızın babasi çıktı kapıda kovdu bizi6 parçaya böl sitelere at daha fazla kazanıp tatile gidersiniz
Kral dert paylastik ne yaplim dieBu işin sonu mahkemelik sana diyim daha fazla rahatsız etme yazı yazma tacize girer gider şikayette bulunur sapık diye haberin olsun
buraya da böyle saçma sapan bişey için konu açılmaz konuyu kapatılmasını istiyoruz @Shellac
Değerli kardeşim patlat bir 31 kendine gelirsin 😘😘😘Moraller bozuk
Durum kötü kizin babası vermiyo kızı tm dedim bndeKanka durumlar ne halde bittimi money
bu işlerde çok zorlarsan her kızın belalı bir eski sevgilisi ya da abisi vs. vardır sonu ya sen mezar olursun ya da başka birini öldürüp hapse girersin mecburen iki ucu oklu değnekKral kızı seviyorum yardim edin bna o kız bnm
Ben otelde çatır çutur sçmıştım kız da odadaydı sesi duymuştur illa sonra hiçbir şey olmamış gibi çıktım eee naber neler yaptın ben yokken dedimKanka insan soğuyor başına gelirse anlarsın
DemiDeğerli kardeşim patlat bir 31 kendine gelirsin 😘😘😘
Unutum kızı babası yok dedibu işlerde çok zorlarsan her kızın belalı bir eski sevgilisi ya da abisi vs. vardır sonu ya sen mezar olursun ya da başka birini öldürüp hapse girersin mecburen iki ucu oklu değnek
Viski içmeye davet et, kahve nedir !!Moraller bozuk
Annasindan helal süt etmiş gelmiyor onadaViski içmeye davet et, kahve nedir !!
Hergun iciyom ben onu baba canViski içmeye davet et, kahve nedir !!
Aga yanlış anlamada anamızı biryere goturmezsin gezdirmeye bi kızdan kahve redi aldın diye hayata rest çekiyorsun akk be kralMoraller bozuk