Adamın foruma 5 kuruş katkısı yok daha doğrusu cepte de 5 kuruş parası da yokBu nasıl bi forum oldu böyle
Ne colası abi bira bira direkt nikah masasıBu sıcakta ne kahvesi cola içelim desen net düşmüştü
Git kız knka yapcak bise yok70 viskiden sonra çözülmicek kız yok
Ya oğlum sen trol müsünAdamın foruma 5 kuruş katkısı yok daha doğrusu cepte de 5 kuruş parası da yok
burda ağlayıp dert yanıyor bilmiyorki kumarbaz adamın yüzü gülmez
Evlilik hocamSana naçizane bu konuyla alakalı büyük bir sır vereyim mi, söylememi ister misin ? Yalnız şu var ki niyetini bilmem lazım, evlilik mi, sadece sevgili olmak mı ve ya birkaç gecelik mi ? Kusura bakma ama bunu sen biliyorsun.
Kızlar potansiyel katil Adanalı kekoları seviyor. Şalgam içelim dese şu an yataktaydı 😅Bu sıcakta ne kahvesi cola içelim desen net düşmüştü
Sinirlen ve ağzına sıç 😅beyler evde sifon bozulmuş napabilirim.
Reis kol gibi bıraktıysa arka kapı sağlam değildir 😅 Sanayiye falan götürdün mü 😅😅😅Kral benim de kız arkadaşım vardı kızı benim eve davet etmiştim film izlemeye tuvalete girdi bak yalansız söylüyorum kol gibi bırakmış sifonuda çekmemiş baya soğudum sonra öyle derken konuşma kesildi ayrıldık
50.000 TL'ye anca altına kaçırırsın 😅Kredi onaylandi 50k kızı kaçırmaya gidiyom
Aynı IP üzerinden birkaç kişi yürümüş olabilir kıza 😅Bir de çorba teklif et belki kahve sevmiyordur. Onu da kabul etmezse forumda şikayetler kısmına konu aç.
Senin psikolojin mi bozuk kardeş kız senin kahve teklifini reddediyor daha önce ya hiç buluşmadınız ya da buluştunuz kız seni istemiyor böyle bi durumda nasıl evlilik düşünebiliyorsun kahve içmek yerine psikoloğa git senEvlilik hocam