Onun sevidigi rakı misBelki kahve sevmiyordur dost
Onun sevidigi rakı misBelki kahve sevmiyordur dost
TLa imkanı olan slavların tarafa gelsin, geldikten sonra bir daha Türkiye'dem hiçbir kıza teklif etmeyi geç yürümezsiniz bile. Aw çoğu manken gibi, çoğu egosuz. Tam beyaz leblebi kıvamında
Lisan falan kolay işler abi. Orda o cevizi kırana kadar bir ton ugrasion, kafan ağrıyor. Burda mis, ilk haftadan bana gel diosun niyeti varsa vermeye ikiletmiyor bile 😁T
Sen leblebi yemeye dvm et millet burda ceviz kiriyor antep fistigi yiyor 😁
Hadi diyelim orda bi kizla bakistin kizdan istiycen nasil istiycen?lisan varmi yoh 😁 ama trde aynen su sekilde istiyorlar
Annen evdemi?annen evdemi?annen evdeyse bize gidelim
bugun 1.5yıllık ilişkim bitti ölğ gibiym şuanZengin olsan kahveyi reddetmeyi bırak , kahveyi icerken yüzüne bile attirdirdi, devir böyle ortak
Buraya yazmakta iyi cesaret ve özgüven göstergesi tebrik ederimbugun 1.5yıllık ilişkim bitti ölğ gibiym şuan
birincisi samimi olduğum arkadaşa alıntı yapıp yazdım ikincisi seni ne alakadar ediyor mesajımı alıntılayıp atladın seni tanımıyorum bileBuraya yazmakta iyi cesaret ve özgüven göstergesi tebrik ederim
canın sağolsun dostum böyle olacağı varmış demekki böyle olmuş kader herşey takma kafanabugun 1.5yıllık ilişkim bitti ölğ gibiym şuan
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir dost, eğer yenge ayrıldıysa sen daha iyilerine layıksın...bugun 1.5yıllık ilişkim bitti ölğ gibiym şuan
mutlu olmayı hakeden güzel bir insansın biz tabi destek vereceğiz sanateşekkür desteğiniz için @brentford @Lawlss 🙌
Geçmiş olsun knk,seviyorsan unutmak zor oluyor, benim 3 yıllık ilişkim iki yıl önce bitti hâlâ ilk günkü gibi üzüntübugun 1.5yıllık ilişkim bitti ölğ gibiym şuan
Allah daha iyilerini çıkarsın karşına reis takma fazlabugun 1.5yıllık ilişkim bitti ölğ gibiym şuan
teşekkürler umarım daha iyileri çıkar karşımaAllah daha iyilerini çıkarsın karşına reis takma fazla
Çıkmazsa konu aç 1k ya güzel bişey çözen çıkarteşekkürler umarım daha iyileri çıkar karşıma