Ayrıca lisans diyorsun betco 3 4 bin euro diyorsun o lisans dediğin şeyde 5 10 bin euro yapma gözünü seveyimhocam sitenin ne lisansı var ne bir şeyi var yasal site deme gözünü seveyim 3-4bin euro ya betco alt yapılı site açılıyor zaten.
Evet min max 1000Min max mı 1000 çekim
banka havalesi 365 TL vermiyor min 1000 yazıyor
öyle bieşy yok kardeşim twitter freespin falan o hesap sahteymiş kaldırdılarTwiter frespin hangi oyunda
Hafta sonu çekim yok ptesi sabah 9 öğlen 2 e kadarbakiye silinmemiş ama çekim red edildi bakalım sebep neymiş Ekli dosyayı görüntüle 257634
1000 tl çekimi sıktım sene gondermezler aklın alıyor mu hiç1000 tl çekiliyor Bu bonus ile çok çok iyi hadi herkese bol sans
her bonusun altına böyle yazıyorsun sonra çekenler paylaşınca susup kalıyorsun markajbetteki gibi sussan artık bu konularda1000 tl çekimi sıktım sene gondermezler aklın alıyor mu hiç
Cekemeyeni gordunmu hic?1000 tl çekimi sıktım sene gondermezler aklın alıyor mu hiç
Kaç senelik kıbrısın yasal sitelerinden biri dostum onların için para değil emin olbunlar zengin heralde nerden geliyor bu değirmenin suyu kaç kişi 1000 tl para çekti bonusu bitirmeye de niyetleri yok.
Lan embesil atayimmi kanıtı sana resimli mevcut sabah ödeme aldım gerzek seni1000 tl çekimi sıktım sene gondermezler aklın alıyor mu hiç
Kanka asıl İsmi nicobet köklü firma Kıbrıs'a şubesi dolu bitirmezler bonusu bunlar için para değil bu paralarKaç senelik kıbrısın yasal sitelerinden biri dostum onların için para değil emin ol
Lan embesil atayimmi kanıtı sana resimli mevcut sabah ödeme aldım gerzek seni
[/QUOTEpara yerine 31 cekmisindir