Canlı yasakAşağıdaki hatayı alıyorum kırmızı işaretli 3 lu maç 1.50 oran üstü ama hata veriyor. bilen var mı?
Canlı yasakAşağıdaki hatayı alıyorum kırmızı işaretli 3 lu maç 1.50 oran üstü ama hata veriyor. bilen var mı?
Sağol dostumCanlı yasak
Okurlar tabiIp okuyorlar mı acaba
En iyi yolBeyler Bi arkadaşlar çekecek onda sadece yapikredi hesabı var ama sitede havalede yapikredi bankası yok nasıl çekecekler bu herhangi Bi bankaya yapikredi ibani yazsa oluyormu
Yok pazartesi çekiliyormuş siteden öyle demiş destek hafta sonu ödeme yapıyorlarmış bide sitedeki bankalardan birine hesap actirmasi gerekiyormuşInternet bankacilgi ile işte ceksn
Dost şubeden çekim yapın ben gidip alayım atarım sizeYok pazartesi çekiliyormuş siteden öyle demiş destek hafta sonu ödeme yapıyorlarmış bide sitedeki bankalardan birine hesap actirmasi gerekiyormuş
Hiç bisi olmaz şahıs atıyor eft ile sanmam sorun olacaginibomboş site beyler dikkatli olun 1000 tl havale can yakar.
şahıs derken hangi şahıs site daha 2 gün oldu açılalı nasıl bu kadar eminsin kiHiç bisi olmaz şahıs atıyor eft ile sanmam sorun olacagini
Dost Yasal Bir Site Gözünüzü seveyim can nasıl yakacakbomboş site beyler dikkatli olun 1000 tl havale can yakar.
hangi site yasal site ?Dost Yasal Bir Site Gözünüzü seveyim can nasıl yakacak
KKTC Bet İştehangi site yasal site ?
Ya dostum öyle Bi konusuyosunki 1000 tl can yakar havale diye 1000 tl paramı bu devirde görende direk 50 bin 100 bin tl havale güldürme beni 😂hangi site yasal site ?
hocam sitenin ne lisansı var ne bir şeyi var yasal site deme gözünü seveyim 3-4bin euro ya betco alt yapılı site açılıyor zaten.KKTC Bet İşte
Bu sitenin iyi araştır diğer ismi ile nicobet Kıbrıs şubelerini görebilirsin rahatlıklahocam sitenin ne lisansı var ne bir şeyi var yasal site deme gözünü seveyim 3-4bin euro ya betco alt yapılı site açılıyor zaten.