- 10,876
- 6,857
- 113
Destek benimle oyun oynuyor 4 saatir bonusu alamadım destegi kapatıp gidiyordu şimdi okadar yazı yazdım ekleyecek heralde derken sabah baglan dedi cıktı gitti
ben 5 sefer aldım be kardeşim sen 1 tane alamadınmı )Destek benimle oyun oynuyor 4 saatir bonusu alamadım destegi kapatıp gidiyordu şimdi okadar yazı yazdım ekleyecek heralde derken sabah baglan dedi cıktı gitti
Trancsation amount error diyoSporda 3 maç 1,50 oran şartı var.Gazino alanındaki şartları bilmiyorum.50 TL Nakit bonus ekleniyor.
Tek çekim yöntemi var sitede.Havale yöntemi.Oda belli saatler aralığında.
Minimum 1000 tl çekilebiyor.Tc onayı istiyorlar canlı destekte çok sıra var.
Dün telefona sms gelmişti.Ödeme yapıyorlarmı bilmiyorum ben aldım çekemedim.
Adresleri www.kktcbet.com
Dost canli destek yok herhalde çevrimdışı diyorSporda 3 maç 1,50 oran şartı var.Gazino alanındaki şartları bilmiyorum.50 TL Nakit bonus ekleniyor.
Tek çekim yöntemi var sitede.Havale yöntemi.Oda belli saatler aralığında.
Minimum 1000 tl çekilebiyor.Tc onayı istiyorlar canlı destekte çok sıra var.
Dün telefona sms gelmişti.Ödeme yapıyorlarmı bilmiyorum ben aldım çekemedim.
Adresleri www.kktcbet.com
akşamları kapatıyorlar dükkanı / sabah açılırDost canli destek yok herhalde çevrimdışı diyor
Sağol dostakşamları kapatıyorlar dükkanı / sabah açılır
Ogreteyim mi sana nasıl oynadığımı kardeşim işine bak Allah aşkına kurduğun cümlelere dikkat etHayret kaan sen tekli kuponu bile tutturamayan adamsın nasıl çevirdin abinle falan mı oynadınız
kimBu arada benim gibi alamayanlar Twitter da 50 freespin veriyorlar min 150 Max 300 çekimli katılmak isteyen varsa
Link atar mısın kankaBu arada benim gibi alamayanlar Twitter da 50 freespin veriyorlar min 150 Max 300 çekimli katılmak isteyen varsa
Bu site
Link atar mısın kanka
Tuh be tek mactan gitmisKupon gelirde cekim yaptırırlarsa 1 kişiyi sevindiririz 👍
Bananekledi şimdiCanliya baglanali 35 dk oldu ne gordu msjimi nede cvp yazdi