- 2,997
- 1,058
- 113
Bende sordum cevap geldi.belge talep.etmiyoelar tc ile banka hesabin uyumluysa dedi.bakcaz gariBelge talep edicekmsiniz diye soru sordum 10 dakika cevap vermedi sonra destekten attı nasıl canlı yardım lan bu ???
Bende sordum cevap geldi.belge talep.etmiyoelar tc ile banka hesabin uyumluysa dedi.bakcaz gariBelge talep edicekmsiniz diye soru sordum 10 dakika cevap vermedi sonra destekten attı nasıl canlı yardım lan bu ???
Yinede ben birilerinin çekim yapmasını bekleyeceğim iyiki üye olmadım hemen.Bende sordum cevap geldi.belge talep.etmiyoelar tc ile banka hesabin uyumluysa dedi.bakcaz gari
Bi saattir güncelleme var diyolar ?Arkadaşlar öylesine girip sorayım dedim şansımı denemek için daha önce yatırımlar oldu freebet de almıştım.Eklediler hesabıma sizde şansınızı deneyin.
Bilmiyorum ben aldım üyeye göre yapıyorlar galibaBi saattir güncelleme var diyolar ?
Hayal hanım var o veriyor az önce ondan aldım bende kardesim. Okan sürekli oyalıyor..Görüşmeden engelledi orospu çocuğu okan
Aldım simdi kardesim bendeBilmiyorum ben aldım üyeye göre yapıyorlar galiba
Aslında engelemezdi sen ters bişe mi dedin adama la gardasAnasını sikiyim baglanamiyorum artık o Okanin anasını sikiyim
Valla bizde bonusu aldık daha kullanmadık haber et babba )Cekim verdim iptal edip hesabi kapattilar simdi tekrar actirip talep verdim bakalim... Olumlu_olumsuz yazarim beyler kimse sakin para yatirmasin simdilik tekin degil bunlar.