- 726
- 137
- 43
aynen bende 13 de konusmaya basladık yenı uyelere dedı yenı uyeyım dedım. 13 26 da cevap attı biti diye13.23 te yazdım 13.26 da yazdıığı cevap Freebet bonus kampanyamız 13:25 saatinde sona ermiştir. Yatırım yaparak çeşitli yatırım bonuslarımızdan yararlanabilirsiniz. KolayBet'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
La son bonusu ben almısım o zaman desenize )13.23 te yazdım 13.26 da yazdıığı cevap Freebet bonus kampanyamız 13:25 saatinde sona ermiştir. Yatırım yaparak çeşitli yatırım bonuslarımızdan yararlanabilirsiniz. KolayBet'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Sesli güldüm amk alem adamsın )Hayal hanimi bağlar misiniz dedim engelledi orospu çocuğu hayal bunun kırığı heralde kıskandı piç
Aynısını bana da dedi Anguslar
Daha,iyi verirler boşver agzına saglıkAna arat küfür ettim kapattim 5 dk önce şimdi tekrar bağlanıp istedim tuzsuz gibi
bana da öyle diyodu verdı bonusu ilk kupon geldi 3 dk da kasa 50Şimdide 13.30 da bitmiştir diyor
Ben sadece havale ile cekebilirim paygiga nasıl acıyoz ?Vee demekki hersey kufurle oluyormus bende ayni sekil anaavrat duz girdim hesabi actilar cekim verdim PayGiga ilr simdi onaylandi bekliyorum haberdar edecegim beyler
Hesap acmana gerek yok ordaki gerekli bilgileri doldur yeterli diye biliyorum bana ibani ve tcni oraya yaz dediler yazdim beklemede simdiBen sadece havale ile cekebilirim paygiga nasıl acıyoz ?
Hı ibanla oluyo yani iyi haber et hesabına yatıncaHesap acmana gerek yok ordaki gerekli bilgileri doldur yeterli diye biliyorum bana ibani ve tcni oraya yaz dediler yazdim beklemede simdi
kardeşim ne güldürdün beni Allah ömrünü uzatsinAna arat küfür ettim kapattim 5 dk önce şimdi tekrar bağlanıp istedim tuzsuz gibi