- 18,033
- 10,017
- 113
Beyler komsularimiz gece 12/1 e kadar grup halinde kapı önünde sohbet ediyorlar tatlı dilde uyardık ama bu sefer zitlasip 2/3 yapmaya başladılar kanunen şikayet edebilirmiyim
Not : hepsi kadin
Adres ver kanka gelirken çekirdik kola alayımBeyler komsularimiz gece 12/1 e kadar grup halinde kapı önünde sohbet ediyorlar tatlı dilde uyardık ama bu sefer zitlasip 2/3 yapmaya başladılar kanunen şikayet edebilirmiyim
Hadi yap bir şeyler canımız sıkıldıAdres ver kanka gelirken çekirdik kola alayım
Yok arkadaslariminda anlleride var grupda şimdi olay ters yerlere gidecek ne yapmalıyım bilemedimAdres ver kanka gelirken çekirdik kola alayım
Çıkar göster dost bir daha gelemezler 🤭Beyler komsularimiz gece 12/1 e kadar grup halinde kapı önünde sohbet ediyorlar tatlı dilde uyardık ama bu sefer zitlasip 2/3 yapmaya başladılar kanunen şikayet edebilirmiyim
Ortak şuan sadece kuponlardayız diğer kasayı sifirladikHadi yap bir şeyler canımız sıkıldı
Görünce daha çok gelirler aw aman 🤭Çıkar göster dost bir daha gelemezler 🤭
Kanka 30/40 yıllık hatta daha fazla komşuluk var köy yeri yaşlanınca kavga etmeye başladılar bizimkilerde dahil oluyorlarBelki çıkar vur masaya diolar sana
Ortak lafını kimlerden öğreniyonuz böyle ben kimseye ortak değilim dostOrtak şuan sadece kuponlardayız diğer kasayı sifirladik
Cif dökelimCamdan aşağı saksı at !
Babanı durdur 😁 şaka bir yana şikayet edebilirsin tabiki birşey çıkmaz ama sen dahil olma aracı ol konuda köy yeri diosun onlarında zaten tek aktivitesi oKanka 30/40 yıllık hatta daha fazla komşuluk var köy yeri yaşlanınca kavga etmeye başladılar bizimkilerde dahil oluyorlar
Babam kapılara çıplak çıkmaya başladı inat ederek iş farklı yerlere gidecek
Ben hiç müdahil olmuyorum ama 10 kişilik grup penceremin dibinde geçen bizimkiler kavga etti. Ben hala bişi demiyorum uzamasin diyeBu tür muhabbetler milletimizin genelinde birazda olsa maalesef var şikayet etsen bir bela etmesen bir bela genelde hepside tanıdık maalesef
Biz öğrenmeyiz öğretirizOrtak lafını kimlerden öğreniyonuz böyle ben kimseye ortak değilim dost
Kezzap şok dost camdan aşağı 🤭Ben hiç müdahil olmuyorum ama 10 kişilik grup penceremin dibinde geçen bizimkiler kavga etti. Ben hala bişi demiyorum uzamasin diye