- 8,799
- 8,368
- 113
İşe la İşe üstleri işe
23.03 racon saatin gelmişBiz öğrenmeyiz öğretiriz
Aslında encok bana zararları var ben 22/23 e kadar pek rahatsız olmam ama bagzen çok uzatiyorlar geçen 3 e kadar oturdular en ilginci de ben işten 17 de geliyorum 18 de toplanmaya başlıyorlar hoş aralarında calisanda yok gündüz muhabbet edebilirlerBabanı durdur 😁 şaka bir yana şikayet edebilirsin tabiki birşey çıkmaz ama sen dahil olma aracı ol konuda köy yeri diosun onlarında zaten tek aktivitesi o
La ben bu fırıncının lastiklerini alacam daha parayı alamadık23.03 racon saatin gelmiş
hani derlerya hep eğitim şart diye işte sabır iyidir boşverBen hiç müdahil olmuyorum ama 10 kişilik grup penceremin dibinde geçen bizimkiler kavga etti. Ben hala bişi demiyorum uzamasin diye
Bu isler böyle gözden ırak gönülden ırakLa ben bu fırıncının lastiklerini alacam daha parayı alamadık
Ben yinede bir şekilde idare ederimde ennem yaşlandı asabilesti ağız kavgası ediyor babam alkolik kapıdan esiyor bilerek çıplak aşağı avluya iniyorhani derlerya hep eğitim şart diye işte sabır iyidir boşver
Amca gerekeni yapıyor sen bosverBen yinede bir şekilde idare ederimde ennem yaşlandı asabilesti ağız kavgası ediyor babam alkolik kapıdan esiyor bilerek çıplak aşağı avluya iniyor
aga durum baya karışık ozamanBen yinede bir şekilde idare ederimde ennem yaşlandı asabilesti ağız kavgası ediyor babam alkolik kapıdan esiyor bilerek çıplak aşağı avluya iniyor
Üstad valla son kez nazik bir dille uyar yoksa senin de dilin yanacak gibi babandan veya annendenBen yinede bir şekilde idare ederimde ennem yaşlandı asabilesti ağız kavgası ediyor babam alkolik kapıdan esiyor bilerek çıplak aşağı avluya iniyor
Bak şuan saat 23 ben odamdayim hemen caminin dibindelerAmca gerekeni yapıyor sen bosver
Yaw şöyle emniyete gitsem rica etsem gergin bı ekip arabasıyla uyarma yapsalar diyorum süt içip dilimiz yanmasinÜstad valla son kez nazik bir dille uyar yoksa senin de dilin yanacak gibi babandan veya annenden
Üstad o zaman hep başına bela olurlar çünkü senin şikayet ettiğini bilecekler ve bu sefer hep gelicekler ortalık hep karışacakYaw şöyle emniyete gitsem rica etsem gergin bı ekip arabasıyla uyarma yapsalar diyorum süt içip dilimiz yanmasin
Napacam bilemedim babam şuan müziği kökledi kapıdaki köpeğe sövüyor :/Üstad o zaman hep başına bela olurlar çünkü senin şikayet ettiğini bilecekler ve bu sefer hep gelicekler ortalık hep karışacak
Vay anasını üstad sen vaziyet al ortalık karışacak gibiNapacam bilemedim babam şuan müziği kökledi kapıdaki köpeğe sövüyor :/
Ben müdahil olmuyorm ama bilemedim 1 saate karılar gitmezse babam coşarVay anasını üstad sen vaziyet al ortalık karışacak gibi
Üstad kafası güzel ne yapacağı belli olmaz sen temkinli olBen müdahil olmuyorm ama bilemedim 1 saate karılar gitmezse babam coşar
Valla napacam bilmiyom iyice moralim bozulmaya basladiÜstad kafası güzel ne yapacağı belli olmaz sen temkinli ol
Üstad çok cama babam her an gelebilir de uzarlar belkiValla napacam bilmiyom iyice moralim bozulmaya basladi
Yok onu diyemem de zaten içlerinden biri çok asabi bagirp cagriyor hemenÜstad çok cama babam her an gelebilir de uzarlar belki