- 7,321
- 2,794
- 113
Ne var sohbet ediyolarsa gıcıklık yapma bi eğlenceleri var neyi uyarıyon
Dost sohbet etmeleri önemli değil akşam 18 de başlayıp gece 2/3 e kadar perceremin 3 metre ötesinde bağırış caris sohbet etmeleriNe var sohbet ediyolarsa gıcıklık yapma bi eğlenceleri var neyi uyarıyon
İlginç OlaylarDost sohbet etmeleri önemli değil akşam 18 de başlayıp gece 2/3 e kadar perceremin 3 metre ötesinde bağırış caris sohbet etmeleri
Kedi geçiyor bagriyolar
Benlik olayda yok ben sessizim ama bizimkiler de problem çıkartmaya basladiİlginç Olaylar
Zabıtaya söyle gelir uyarır daha önce yaptımBeyler komsularimiz gece 12/1 e kadar grup halinde kapı önünde sohbet ediyorlar tatlı dilde uyardık ama bu sefer zitlasip 2/3 yapmaya başladılar kanunen şikayet edebilirmiyim
Not : hepsi kadin
Adam koydeyim diyo jandarmayi arck az bı oku yazdklariniZabıtaya söyle gelir uyarır daha önce yaptım
Okudum.Zabıta oraya da gelebilir.Bu ne şiddet?Düzgün konuşmanı istiyorum benimle.Hiç sevmem yazılanı okudum.Sen hayatındibisisin değil mi epeydir yok oratalarda o🤣🤣Adam koydeyim diyo jandarmayi arck az bı oku yazdklarini
Yanlış anlasilmaya sebebiyet verdmse özür dilerim hayatındibi değilm alakam yok bu saatte köy yerine zabıta falan gelmez ben onu demek istedim kusura bakma şiddet falan yok 👍Okudum.Zabıta oraya da gelebilir.Bu ne şiddet?Düzgün konuşmanı istiyorum benimle.Hiç sevmem yazılanı okudum.Sen hayatındibisisin değil mi epeydir yok oratalarda o🤣🤣
Polisi ara gelir uyarır giderler , kadın oldukları içinde korkarlar tabi polisten başımıza iş gelir diye zannetmiyorumki devam etsinlerBeyler komsularimiz gece 12/1 e kadar grup halinde kapı önünde sohbet ediyorlar tatlı dilde uyardık ama bu sefer zitlasip 2/3 yapmaya başladılar kanunen şikayet edebilirmiyim
Saat bire geliyor babam sızdı ama onlar devam ediyor halaPolisi ara gelir uyarır giderler , kadın oldukları içinde korkarlar tabi polisten başımıza iş gelir diye zannetmiyorumki devam etsinler
Rahatsız oluyosan ara kanka , isim cisim vermiyolar şurdan arandık diye veremezlerde. Uyarır susturur giderlerSaat bire geliyor babam sızdı ama onlar devam ediyor hala
Birazdaha sabır edelim bakalım sonumuz ne olcakRahatsız oluyosan ara kanka , isim cisim vermiyolar şurdan arandık diye veremezlerde. Uyarır susturur giderler
Ya kardeşim insanların bir sohbeti var o da mı batıyor anlamadım ki.. Çok rahatsız oluyorsan kulaklarına pamuk tika bence yada asosyalligine alternatif bulBeyler komsularimiz gece 12/1 e kadar grup halinde kapı önünde sohbet ediyorlar tatlı dilde uyardık ama bu sefer zitlasip 2/3 yapmaya başladılar kanunen şikayet edebilirmiyim
Sence karismamalimiyimYa kardeşim insanların bir sohbeti var o da mı batıyor anlamadım ki.. Çok rahatsız oluyorsan kulaklarına pamuk tika bence yada asosyalligine alternatif bul
Hastan ya da çocuğun olduğu zaman anlarsın muhabbetiYa kardeşim insanların bir sohbeti var o da mı batıyor anlamadım ki.. Çok rahatsız oluyorsan kulaklarına pamuk tika bence yada asosyalligine alternatif bul