- 3,574
- 2,178
- 113
Kazandı tebrikler
Sırada var mı?Wonladi
İkisinden biri atacak ya 3-3 2-4 bu maçDirek 5.5 ust girdim 100 tl
Bence kendi içinden geçeni oynasın Kazansada kaybetsede içine siner@Korkut06 Leon gol atara ufak bir gir istersen
Biz sindiriyoruz kanka sıkıntı yapma 😂😂😂Bence kendi içinden geçeni oynasın Kazansada kaybetsede içine siner
Peki 😁Biz sindiriyoruz kanka sıkıntı yapma 😂😂😂
Aynen baya sayı çıkmışGolden stade maci neydi oyle brom 280 sayi curry abimiz saha kaldırdı bizi @BuminKağan
Son 2 dakikası varya kalpten gotururdu adami mac gitti geldi gitti geldi golden stade +1.5 handi almistim gerideyken 3.20 lerde green ve curry patates ettiAynen baya sayı çıkmış
iyi yakalamışsınSon 2 dakikası varya kalpten gotururdu adami mac gitti geldi gitti geldi golden stade +1.5 handi almistim gerideyken 3.20 lerde green ve curry patates etti
Oglene kadar sabret guzellik yapicam sana azicik daha katlayalim hedefe son 1.300 liraiyi yakalamışsın
Bro müthiş kasa kasmissin .gece işte bahsegel sonuclandirsa bizide ucurmustunSon 2 dakikası varya kalpten gotururdu adami mac gitti geldi gitti geldi golden stade +1.5 handi almistim gerideyken 3.20 lerde green ve curry patates etti