- 7,434
- 3,989
- 113
Shellac rollde son adimi yapti son mac gs 1 30 dakika arası galip gelir oynadi 33 de attilar varyaValla ben yorgundum aksam bir uyumuşum, uyandım maç bitmiş 2-1 ohh dedim 😁
Shellac rollde son adimi yapti son mac gs 1 30 dakika arası galip gelir oynadi 33 de attilar varyaValla ben yorgundum aksam bir uyumuşum, uyandım maç bitmiş 2-1 ohh dedim 😁
kötü gitmiş özeti bile birazdan izlicem valla merak ettim.Shellac rollde son adimi yapti son mac gs 1 30 dakika arası galip gelir oynadi 33 de attilar varya
Zaha nin günüymüş bugun 😂😂kötü gitmiş özeti bile birazdan izlicem valla merak ettim.
İzledim şimdi valla çok tehlikeli bi çar. Hayalet gibi geçmiş adamların içinden.Zaha nin günüymüş bugun 😂😂
Premier ligin tozunu yutmus adam yillardir crystal palace sirtladiİzledim şimdi valla çok tehlikeli bi çar. Hayalet gibi geçmiş adamların içinden.
Ziyech de fena oynamamıs Zaha, Ziyech bunlar kaliteli adamlar zaten de Ndombele isteneni veremedi aygır gibiPremier ligin tozunu yutmus adam yillardir crystal palace sirtladi
Eee 1 tanede patlak ciksin canim hepsi büyük topcu sonucta oynamaz oynamaz en kilit macta yapar biseyler bu tarz oyuncularZiyech de fena oynamamıs Zaha, Ziyech bunlar kaliteli adamlar zaten de Ndombele isteneni veremedi aygır gibi
Fark 26 ya cikti suan son ceyrek skoru 20 ye 7 pana inanilmaz gelecekti oynasaydinTamamdir dost benim mac hazir barcelona panatiakos maci panaya handiden alabilirsin +13 falan
Valla orası öyle fb liler zaniolo çöp çöp emre mor daha iyi diyordu çöp zaniolo 2 tane döşedi gitti 😂 😂Eee 1 tanede patlak ciksin canim hepsi büyük topcu sonucta oynamaz oynamaz en kilit macta yapar biseyler bu tarz oyuncular
O zirvede bırakıp gitti 😂😂Valla orası öyle fb liler zaniolo çöp çöp emre mor daha iyi diyordu çöp zaniolo 2 tane döşedi gitti 😂 😂
umarım sıfırlamamıştırKanka sendemi zirvede bırakıp gittin @Korkut06
Üzülürümumarım sıfırlamamıştır
Yokla maclar sonuclaninca gelir herhalde yani simdiKanka sendemi zirvede bırakıp gittin @Korkut06
Makara yapiyoz be kanka yapcak bisey yok gelmessede para Onun parasi belki sinirlenmistir alt yapi yüzünden adamYokla maclar sonuclaninca gelir herhalde yani simdi
Aynen daha gelecek cekim verecek cekim de kim bilir ne zman altyapiyi hic bilmiyorumMakara yapiyoz be kanka yapcak bisey yok gelmessede para Onun parasi belki sinirlenmistir alt yapi yüzünden adam
Eski büro da çekim sureleri ne kadarr bende bilmiyorumAynen daha gelecek cekim verecek cekim de kim bilir ne zman altyapiyi hic bilmiyorum