Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Korona Bittikten Sonra Dünyada Ne Değişir?

raskov12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,898
472
83
6 milyon yahudiyi yakan bi insan söyler mi bunu dost ?
Bak dünya hep Hitler'e cani diyor neden çünkü yahudilere dokundu ucu. Yahudilerde dünyayı yönettigine göre normaldir . Kimse iraktan suriyeden filistenden dolayi abdyle israile cani diyemiyor burdan anla dost.
Ben her kaynaktan araştırdim sende araştır.
Hitler yahudilerebve siyonostlere boyun eğmeyen tarihteki tek liderdir.
Ayrica şuanki tıpta gelişimin 100de30u hitler sayesinde gelismistir. Çok daha fazlasini kesfetmislerdi ama savaşı kaybedeceklerini anladiklari zaman bütün belgeleri yaktilar.
hitlere tekrar selam olsun

Spain's

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
505
125
43
O zaman derinlemesine araştir biraz daha.Hitler hangi yahudileri??
Ben çok iyi arastırdim . Adam a yahudi b yahudi diye ayrit etmiyodu ki . Amaç soykırımdı. Geriye yahudimi birakacakti ? Suriyedeki bebeklerin cesetlerini görüyorum bazen . Hitlerin geride biraktiklari yüzünden ölen bebekler . Mesela Bae Suudi arabistan gibi ülkelerinde yahudilerden farkı yok. Gelmiyo ki şu dünyaya hitler gibi bi lider şu duzende olan herkesi sabun yapsin

Yusufaygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
596
747
93
Belki klasik bi tabir olacak ama gerçekten mantıklı bakıldığı zaman artık hiçbirşey eskisi gibi olmuyacak

Yusufaygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
596
747
93
Benim bu salgın hakkındaki Görüşüm beklenenden cok daha uzun süreceği ama bu hayatın böyle devam edeceği anlamına gelmez ki bu kimsenin işine gelmez insanlar psikolojik olarak çok daha kötü duruma düşer kimse bu riski göz önüme alamaz e tabi bu işin bide ekonomi tarafı var oda ayrı bi sorun ilerde yani 1 kac hafta bilemedik 1 ay içinde hemen hemen bi cok ülke yavaş yavaş eskiye dönecektir ki Almanya bunu cok daha erken yapmayi planlıyor

Yusufaygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
596
747
93
Ve şuan bakıldığı zaman bu salgınla en iyi baş eden ülke almanlardır bi cok ülke almanyanın yolunda gidecek onların yaptığı politikaları uygulayacaktır

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
6 milyon yahudiyi yakan bi insan söyler mi bunu dost ?
Bak dünya hep Hitler'e cani diyor neden çünkü yahudilere dokundu ucu. Yahudilerde dünyayı yönettigine göre normaldir . Kimse iraktan suriyeden filistenden dolayi abdyle israile cani diyemiyor burdan anla dost.
Ben her kaynaktan araştırdim sende araştır.
Hitler yahudilere ve siyonostlere boyun eğmeyen tarihteki tek liderdir.
Ayrica şuanki tıpta gelişimin 100de30u hitler sayesinde gelismistir. Çok daha fazlasini kesfetmislerdi ama savaşı kaybedeceklerini anladiklari zaman bütün belgeleri yaktilar.
Sadece bunu dinle

raskov12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,898
472
83
iki tane dunya savası gordu ıkısınde de yenıldı almanya gene almanya arkadaslar.az biraz tarih bılenlerınız bılır sovyet rusya ılşe saldırmazlık anlasması ımlazaldı anlamsyauya uymadı rusyaya da svaas actı ama rusyaya savas acmasaydı su an avrupa dıye bısey yoktu nazi imp. vardı

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
CORONA 2019 yilinda çikarilan bir albümümde açikça ifadeyle yazilmis.
göruntuyu buyüturseniz daktilo harfleri onunde corana ..( bugün bu virüsu çikaranlar tarafindan)Screenshot_2020-04-19-03-23-49-1.png

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,412
664
113
Dünya'yı bilmem ama Türkiye'de çok şey değişir zaten kötü durumda olan ekonomi daha da kötüye gidecek en basitinden ekonomiye en büyük nefesi aldıran geçen sene 35 milyar dolar getiri sağlayan turizmden bu sene kazanç olmayacak işsizlik çok büyüyecek enflasyon artacak vb.

bloodnexus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
298
97
28
Filistin'e yardim etmek yerine keşke İsrail'i destekleseydik siyasi olarak

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Dünya'yı bilmem ama Türkiye'de çok şey değişir zaten kötü durumda olan ekonomi daha da kötüye gidecek en basitinden ekonomiye en büyük nefesi aldıran geçen sene 35 milyar dolar getiri sağlayan turizmden bu sene kazanç olmayacak işsizlik çok büyüyecek enflasyon artacak vb.
o sorun değil katar bir kaç uçak dolar gönderir..

Sefil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
999
171
63
Korona Bittikten Sonra Dünyada Ne Değişir?
korananın bitceğini nerden çıkarıyosunuz bu hastalık 50senedir varmış ve bukadar salgın değilmiş virüsün genetiğiyle oynamışlar sonuç 6 ayda bu aşı bulunursa belki ama onla yaşamaya alışacağız ama hiç bişey eskisi gibi olmucak

bloodnexus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
298
97
28
korananın bitceğini nerden çıkarıyosunuz bu hastalık 50senedir varmış ve bukadar salgın değilmiş virüsün genetiğiyle oynamışlar sonuç 6 ayda bu aşı bulunursa belki ama onla yaşamaya alışacağız ama hiç bişey eskisi gibi olmucak
İmkansız Max devletler 1-2 sene dayanabilir ondan sonra da virüs halen geçmez ise kamuflaj giysileri ile gezeriz beyaz olan varta doktorların giydiği onlarla gezeriz

Sefil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
999
171
63
İmkansız Max devletler 1-2 sene dayanabilir ondan sonra da virüs halen geçmez ise kamuflaj giysileri ile gezeriz beyaz olan varta doktorların giydiği onlarla gezeriz
normal gezeceksin çünkü herkes bu hastalığı geçirecek bünyesi zayflar zor atlatacak güçlü olanla sıkıntı yaşamıcak

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
5,692
3,921
113
Hiç birşey değişmez kaldığımız yerden devam ederiz ;)