- 1,526
- 880
- 113
Eklendiğinde haber verecekler mi ilk defa aldım nasıl bilmiyorumaynen kabul edilmiş ama az 10tl
Eklendiğinde haber verecekler mi ilk defa aldım nasıl bilmiyorumaynen kabul edilmiş ama az 10tl
Nakite çevirenler varyok erhanım adamlarla gece bi saat uğraştık benim papara onaysız nakit lazım diyorum havale de olur payfix de olur olmazsa başka papara no vereyim yok kabul ettiremedim tamam dedim mecbur a101den alışveriş yaparım artık
Forum öldü dayi at ortaya bi kuponaynen kabul edilmiş ama az 10tl
Forum öldü dayi at ortaya bi kupon
gerek yok ya alışveriş yaparım zaten saolNakite çevirenler var
Canımız sıkıldı reco 20k olamadik
Daha fazla konuşup sabahın 4 ünde polisleri eve davet etme😁Benim şaşırdığım nokta karadeniz şeridi,sanki orda bi eylem vs olmuş kalabalık bi grup toplanıp birbirine bulaştırmış
Olursun bııs kalmamısCanımız sıkıldı reco 20k olamadik
mayış 4nde erhanım 4üne kadar para tınneForum öldü dayi at ortaya bi kupon
ya bu benim rapor parası 20 gün oldu yatmadı aynı siteler gibi enkısa süre diyip duruyolar o olsaydı bari , kimine bi haftada kimine bi ayda yatıyomuş neye göreyseForum öldü dayi at ortaya bi kupon
Sağa sola yazıyoruz reco kafayı kırdık iyiceOlursun bııs kalmamıs
Ne raporu dayimayış 4nde erhanım 4üne kadar para tınne
ya bu benim rapor parası 20 gün oldu yatmadı aynı siteler gibi enkısa süre diyip duruyolar o olsaydı bari , kimine bi haftada kimine bi ayda yatıyomuş neye göreyse
FarkındayımSağa sola yazıyoruz reco kafayı kırdık iyice
o kadar geldiler bi kez davet etmedim , davet beklemiyolar o kadar yakınız.Daha fazla konuşup sabahın 4 ünde polisleri eve davet etme😁
sağlık raporu 12 gün hastanede kaldık 20 gün geçti parayı vermiyolarNe raporu dayi
Maçları kaçırdık zaten bugunFarkındayım
Gecmis olsun dayi maaşla bir yatar belkisağlık raporu 12 gün hastanede kaldık 20 gün geçti parayı vermiyolar
Sen halledersın bı 20k ol kazanırsın daım dostMaçları kaçırdık zaten bugun
Bugün yeşil oldu iade olmasa yururduk ordanSen halledersın bı 20k ol kazanırsın daım dost
Bugun yesıl fazla olcak ınanc tamBugün yeşil oldu iade olmasa yururduk ordan
Ins recoBugun yesıl fazla olcak ınanc tam