- 7,050
- 5,618
- 113
Reis rapor parası uzun sürüyo yatırmaları bende virüsten almistim 3 hafta falan geçti öyle verdiler bulunduğun bölgeye göre değişiklik gösteriyosağlık raporu 12 gün hastanede kaldık 20 gün geçti parayı vermiyolar
Reis rapor parası uzun sürüyo yatırmaları bende virüsten almistim 3 hafta falan geçti öyle verdiler bulunduğun bölgeye göre değişiklik gösteriyosağlık raporu 12 gün hastanede kaldık 20 gün geçti parayı vermiyolar
internette bi haftada aldım filan yazmışlar ona bel bağladık hayebeye 20 gün oldu bugün dediğin gibi sürecek galibaReis rapor parası uzun sürüyo yatırmaları bende virüsten almistim 3 hafta falan geçti öyle verdiler bulunduğun bölgeye göre değişiklik gösteriyo
o kadar geldiler bi kez davet etmedim , davet beklemiyolar o kadar yakınız.
Fazla laubali olma araya mesafe koy. Yoksa yüz buldularmi enseye şaplak g*te parmak 😁o kadar geldiler bi kez davet etmedim , davet beklemiyolar o kadar yakınız.
Bu isleri iyi biliyon dost 😁Fazla laubali olma araya mesafe koy. Yoksa yüz buldularmi enseye şaplak g*te parmak 😁
tecrübeli arkadaşBu isleri iyi biliyon dost 😁
Zamanında çok laubali olduk. Aynen sen gibi davet edilmeden geliyorlar artikBu isleri iyi biliyon dost 😁
Sen de davet edilmedin dost biz gibi deZamanında çok laubali olduk. Aynen sen gibi davet edilmeden geliyorlar artik
Ben giresunda yasiyorum dostum mesele eylem degil bizler aile sülalemizin yanlarinda durdumuz icin cenaze hasta bikimlarinda onlari yanliz birakmadigimiz icin bildiginiz kadariyla giresun bulancakta cok önemli merhum hocamizi kaybettik cenazesinde 10 bin kisi oldu icin bu amk virusu yayildi ama tabi söz dinleyen kim 😁Benim şaşırdığım nokta karadeniz şeridi,sanki orda bi eylem vs olmuş kalabalık bi grup toplanıp birbirine bulaştırmış
insan sevdiğiyledir dost allah rahmet eylesin , bu işin fıtratında bu var göklerden gelen bi karar var ne olursa olsun ezanı susturamıyacaklar bayrağı indiremiyeceklerBen giresunda yasiyorum dostum mesele eylem degil bizler aile sülalemizin yanlarinda durdumuz icin cenaze hasta bikimlarinda onlari yanliz birakmadigimiz icin bildiginiz kadariyla giresun bulancakta cok önemli merhum hocamizi kaybettik cenazesinde 10 bin kisi oldu icin bu amk virusu yayildi ama tabi söz dinleyen kim 😁