Bu dediğin imkansız bozsam da bozmasam da bu maçı takip edicem :dRomanya ligi her zaman tehlike ya boz bence yatarsa neden bozmadım diye kafayı yersin maçı da hiç takip etme üst olursa niye bozduk diye kafayı yersin bu seferde
Bu dediğin imkansız bozsam da bozmasam da bu maçı takip edicem :dRomanya ligi her zaman tehlike ya boz bence yatarsa neden bozmadım diye kafayı yersin maçı da hiç takip etme üst olursa niye bozduk diye kafayı yersin bu seferde
Hep bu yüzden kuruşsuz kalıyoruz dost duracağın yeri bilmek gerek her zamanoynarken parayı gozden cıkararak oynuyosun dostum zaten bozarsın gelır bozmazsın gelmez buraya sorup kafanı karıstırmanın mantıgı yok nasıpten ote yol yok
bılmek de yetmıyor kardesım sabır olacak sabır olmadıktan sonra yıne bısey olmaz.Hep bu yüzden kuruşsuz kalıyoruz dost duracağın yeri bilmek gerek her zaman
Boz Akşama Sağlam Güzel Kupona Yatırım Yap Gidip Son Maçta Dakka 70 80 Den Sonra Bozsan Bir Şeye Yaramaz Derim BenBozmalı mıyım beyler sizce? Yatarsa eğer son maçtan başka kuruş param kalmıyor oynamaya.
Ekli dosyayı görüntüle 328586
Aynen öylebılmek de yetmıyor kardesım sabır olacak sabır olmadıktan sonra yıne bısey olmaz.
bu konuya yazdıklarının hıc bırını de kendın yapmadın zamanında ıyı barı ders cıkarmakta bı baslangıcın anahtarıdır.
70-80 den sonra bozum açmaz bileBoz Akşama Sağlam Güzel Kupona Yatırım Yap Gidip Son Maçta Dakka 70 80 Den Sonra Bozsan Bir Şeye Yaramaz Derim Ben
Kardeş bekle 20 dakika gol olmaz ise boz ama o zamana da 10 binden 6 bine düşe ama bana bu maç gelir gibi geliyor ben alt oynayın sen kazan benim kaybı veririsn 😁Kadrolara bakayım öyle bozayım ya bekleyeyim bir yarım saat daha.
Shellac geliyo dostum hissetimReis iddia ediyorum bu maç 67.dk ya kadar üst olur eğer olursa 100 tl ni alırım özel totemi yapıp maçı takip edeceğim
Boz direkBozmalı mıyım beyler sizce? Yatarsa eğer son maçtan başka kuruş param kalmıyor oynamaya.
Bozma ben won yaptiracam bu kuponu sana kardeşim Romanyayi arıyorum şimdiBozmalı mıyım beyler sizce? Yatarsa eğer son maçtan başka kuruş param kalmıyor oynamaya.
Dur bakalım maç başlasın dost bakarsın iy zıplar gelir yazık olur benceBozmalı mıyım beyler sizce? Yatarsa eğer son maçtan başka kuruş param kalmıyor oynamaya.