Seçim günü gidecem perdenin arkasında alacam o bastığımız şey herneyse hepsinin suratına vuracam mührübi bok olmaz
Seçim günü gidecem perdenin arkasında alacam o bastığımız şey herneyse hepsinin suratına vuracam mührübi bok olmaz
bunu söyleyen bir tek o rahmetli yazıcıoğlu değil ki, erbakan da söylüyordu... Günümüzde de söyleyen aktif birçok siyasetçi var...yok değiller ki zaten rahmetli bir siyasetçi Türk olduğunu bırak müslüman değil yahudi olduğunu iddaa ediyordu yayınlar silinmese atardım buraya
Dünyanın 4/3 ünü abd yönetiyoryok değiller ki zaten rahmetli bir siyasetçi Türk olduğunu bırak müslüman değil yahudi olduğunu iddaa ediyordu yayınlar silinmese atardım buraya
bende erbakandan bahsettim zaten yahudi dedi bu adam müslüman değil dedi.bunu söyleyen bir tek o rahmetli yazıcıoğlu değil ki, erbakan da söylüyordu... Günümüzde de söyleyen aktif birçok siyasetçi var...
Ali Babacan aday olursa oyumu veririm gerisine degil oy peçeteye atırdıgım spermimi bile vermemTüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmeye yemesine izin verdiğiniz için akp ve akp ye oy veren ne kadar insan varsa ne bu dünyada ne öteki dünyada 2 ellerim yakalarında.. Bir çocuk bakkala gidiyor 1 tl ile sakız bile alamadan geri dönüyor. Desteklemeye oy vermeye devam edin.... siz o tayyibe
vallaha dostum benim vicdanım rahat ben bu zamana kadar kullandığım oyların bir tanesi bile şu ak heriflere gitmedi ama hep kazandılar bende hakkımı helal etmiyorum yıllardır işsiziz pahalılık bir yandan almış başını gidiyor daha neler nelerde neyseAt gözlüğünün olmadığı insanları görmek beni mutlu ediyor. Dedim ya neler neler satıldı peşkeş çekildi.
Ullan bu ülkenin başında sen olacan be ne dert kalır ne tasa awÜmit özdağı sevmem ama şuan o gelirse eğer adamsa araplar başta olmak üzere ne kadar mülteci varsa hepsini şutlar.
Ne ali babacanı kardeşim. Ahmet davutoğlu ali babacan hepsi tayibin artıkları kuklaları... Onlara oy vermek zaten tayyibe oy vermektir hepsi artık düne kadar b...kunu yiyorlardı tayyibin fetö dağılınca ne oldu?? Posta koydular güya hepsi oyun bir düzen... Araştır bakalım ahmet davutoğlu ve Ali babacanı. Hangi cemaatten gelmişler oralara kimin sayesinde? 1 tek adam var Mansur yavaş aday olursa veririm gözü kapalı aksi takdirde Ümit özdağ.Ali Babacan aday olursa oyumu veririm gerisine degil oy peçeteye atırdıgım spermimi bile vermem
Kimseye vermem reis bu ülkeye bir kurtarıcı lazım o kurtarıcı Allahın izniyle mehdi a.s olacak yakındır gelmekte olan ey ümmettt ✌✌Ne ali babacanı kardeşim. Ahmet davutoğlu ali babacan hepsi tayibin artıkları kuklaları... Onlara oy vermek zaten tayyibe oy vermektir hepsi artık düne kadar b...kunu yiyorlardı tayyibin fetö dağılınca ne oldu?? Posta koydular güya hepsi oyun bir düzen... Araştır bakalım ahmet davutoğlu ve Ali babacanı. Hangi cemaatten gelmişler oralara kimin sayesinde? 1 tek adam var Mansur yavaş aday olursa veririm gözü kapalı aksi takdirde Ümit özdağ.
Altina imza atilacak bir yorum 👏25 30 adet sorunun, noktasına vigülüne şıkların sıralamasına kadar aynı yayınevinin deneme kitapçıklarında olması fetönün hala aktif olduğunu gösteriyor maalesef.
Bencede Erbakan geçerli bi insanmış savunma sanayinin çoğunda onun emeği var akp de onun ekmeğini yiyoErbakan hocanın yaptıklarını ve karakterini bir kenara koyarak konuşuyorum. Türkiye cumhuriyetine Mustafa kemal paşa dan sonra gelmiş en zeki en bilgili bilge kişi oydu çok saygı duyarım bilgisine. İktidarda yaptığı yada partisi beni ilgilendirmez. Ama oda hatalar yaptı ve harcadı dış güç vs...
Utanmasa bir gün çıkıp dünyayı ben yaratım sizde benim kulumsunuz diyecek diye korkuyorum aw dermi der vallaBizim milletde bu sahtekârdan medet umuyo
Koyu bir atatürkçü olarak söylüyorum şuan ki chp ne atatürkü savunuyor ne türklüğü hdp imralıdaki o bebek katili ile iş birliği yapıyor. Ne akp ne chp hiç biri 5 para etmez kanı bozuklarla dolubaştakilerden bin kat daha iyidir. bu zihniyetle hiç bir yere gelemeyiz.
Mansur baba ya verecez kardesım tek kuratacak varsa odurAli Babacan aday olursa oyumu veririm gerisine degil oy peçeteye atırdıgım spermimi bile vermem
Reis dört göz olacak aday ya bırakmaz Mansur a o olursa aday yayagı yedik Bi 5 yıl daha açızMansur baba ya verecez kardesım tek kuratacak varsa odur
Bende Atatürkçüyüm kardeşim ama mecburuz bunlardan kurtulmak için her yola girerim yeter artık sıçtılar 20 yılı aşkındır ülkenin içine ettiler heryer suriyrli arap afgan kaynıyorKoyu bir atatürkçü olarak söylüyorum şuan ki chp ne atatürkü savunuyor ne türklüğü hdp imralıdaki o bebek katili ile iş birliği yapıyor. Ne akp ne chp hiç biri 5 para etmez kanı bozuklarla dolu