- 13,994
- 3,510
- 113
Gelir abi rahat olKardesim dünde öyle demişti site bugün de dedi herkes bekliyor 4 gözle 👁👁👁👁
Gelir abi rahat olKardesim dünde öyle demişti site bugün de dedi herkes bekliyor 4 gözle 👁👁👁👁
Değer mi?Valla hayatta düşünmezdim şu konunun kaos olacağını çekilişten yarım saat sonradan belli siteyi kontrol ediyorum. Totalde 500 kere bakmışımdır
Yetişseymiş kaybedecekmişsin zaten er geç yatırırlar takma bu kadar kafayaFenerbahçe'ye vereceğim yetişse de
Bekliyoruz doğal olarak beklemeyelim mı ustaDeğer mi?
Yok ders oldu daha bundan sonra bilet etkinliğine falan katılmamBekle ustam kendini yorma sıkmana değmez üzme kendini seni düşündüğümden
Noldu usta ?öyle bir ihtimal gerçekten yok dostum bugün kesin olarak eklenecektir.
Kardeş sen niye bu kadar telaş yaptınki fener maçında fenere basıcam eklenirse demiştin fenerde yenildi. Gecikmesi senin için iyi oldu.Gözümüz aydın
Hepsini mi basacaktim ayrıca seni ilgilendiren durum ne kardeş site sahibi misin ?Kardeş sen niye bu kadar telaş yaptınki fener maçında fenere basıcam eklenirse demiştin fenerde yenildi. Gecikmesi senin için iyi oldu.
He bro yaz bakalım sana ne oldu senin sıkıntın derdin ne işler mi ters gidiyor. Çekişte kazananlar arasında da göremedim seni. Problem neKardeş sen niye bu kadar telaş yaptınki fener maçında fenere basıcam eklenirse demiştin fenerde yenildi. Gecikmesi senin için iyi oldu.
Boş yapma birader dalgana bakHe bro yaz bakalım sana ne oldu senin sıkıntın derdin ne işler mi ters gidiyor. Çekişte kazananlar arasında da göremedim seni. Problem ne
Sen kimsin ? Yazsın diyorum bir derdi problemi var ise çözmeye çalışalım. Adet günü falan mı yoksa arkadaşının. Eşin mı oluyor neyin oluyor bilmiyorum ama yakının belli kiBoş yapma birader dalgana bak