- 435
- 138
- 43
Vallahi diyorum eklemezler ise şaşırmayınBenim anlamadıgım ne sorunu olabilir site yatırım almıyor mu 10k icin böyle bekletiyorsa sitenin durum vahim
Vallahi diyorum eklemezler ise şaşırmayınBenim anlamadıgım ne sorunu olabilir site yatırım almıyor mu 10k icin böyle bekletiyorsa sitenin durum vahim
Öyle bi ihtimal yok dostVallahi diyorum eklemezler ise şaşırmayın
Öyle bir var ki nerde @Kralbet Destek hani 3 gün oldu bir ses versin la siteler 10 bin TL 2 dakikada gönderiyorlar. Bu adamlar 5 10 kişinin toplamda 10 bin lirasını 3 günde ekleyemediler. Canlı desteği sitenin tam bir rezalet. Forumda dünya kadar şikayetleri var. Daha evvel ben hiç çekilişte kazanmadim. Ama hiçbirinin böyle olduğunu da düşünmüyorum.Öyle bi ihtimal yok dost
Öyle bi ihtimal yok dost
öyle bir ihtimal gerçekten yok dostum bugün kesin olarak eklenecektir.Öyle bir var ki nerde @Kralbet Destek hani 3 gün oldu bir ses versin la siteler 10 bin TL 2 dakikada gönderiyorlar. Bu adamlar 5 10 kişinin toplamda 10 bin lirasını 3 günde ekleyemediler. Canlı desteği sitenin tam bir rezalet. Forumda dünya kadar şikayetleri var. Daha evvel ben hiç çekilişte kazanmadim. Ama hiçbirinin böyle olduğunu da düşünmüyorum.
Zaten tek güvencemiz sensin adminöyle bir ihtimal gerçekten yok dostum bugün kesin olarak eklenecektir.
Ne alakası var ya her eklenen çevirip cekebilcekmi bakiyesini devlet dairesi sanki ağustosa gider göstermek istemiyormuş bilmem nedeBu şekilde işin espriside ortadan kayboluyor. Yani %15 çevrimsiz alıp hazırdan 3000 ₺ ye yakın ödül alırdım zaten. 3-5 kuruş para eklenecek onun içinde Ağustos giderlerine yazmasın diye bekliyor. Maksatları Ağustos finansına yansımasın bu eklemeler ve çekimler.
Aksini iddia etmeyin net böyle.
Valla bende eklemeyeceklerini düşünüyorum. Eklemek istense 10 dakikalık iş ne var bunda sanki.Bunlar eklemez usta ben onu anladım işin eğlencesinde bu site 22:00 da olsa gözükmez o bakiyeler aha diyorum saat 18:00 oldu ya
Ya durum bu arkadaşın dediği gibi birşey yada eklemeyecekler.Bu şekilde işin espriside ortadan kayboluyor. Yani %15 çevrimsiz alıp hazırdan 3000 ₺ ye yakın ödül alırdım zaten. 3-5 kuruş para eklenecek onun içinde Ağustos giderlerine yazmasın diye bekliyor. Maksatları Ağustos finansına yansımasın bu eklemeler ve çekimler.
Aksini iddia etmeyin net böyle.
Eklenmedi işte çıkıp konuşuyoruz. 24 saat içinde eklenir dendi eklenmedi.neyin telaşındasınız beyler bugun eklenecek denmiş eklenmezse o zaman çıkıp konuşun abartmayın bu kadar
Site işlerini bilirim, gece 00.00 dan sonra çekin vs gibi ay başıda bu işler böyle yürür. Devlet dairesi olmasına gerek yok sonuçta bu durum Türkiye'de böyle yürüyor.Ne alakası var ya her eklenen çevirip cekebilcekmi bakiyesini devlet dairesi sanki ağustosa gider göstermek istemiyormuş bilmem nede
yetkili bugun yüklenecek demiş yüklenirSite işlerini bilirim, gece 00.00 dan sonra çekin vs gibi ay başıda bu işler böyle yürür. Devlet dairesi olmasına gerek yok sonuçta bu durum Türkiye'de böyle yürüyor.
Kralbet temsilcisi misin?yetkili bugun yüklenecek demiş yüklenir
Kardesim dünde öyle demişti site bugün de dedi herkes bekliyor 4 gözle 👁👁👁👁yetkili bugun yüklenecek demiş yüklenir