- 8,876
- 9,606
- 113
Eyw ciger,Allah bozmasın kral sevindim daim olsun🙏
Bozum yapacaklar bi adım uzagınızdayım , ulasabilirler
Eyw ciger,Allah bozmasın kral sevindim daim olsun🙏
Hocam 5000 TL limit var hepsiburadaEyw ciger,
Bozum yapacaklar bi adım uzagınızdayım , ulasabilirler
Yüzde kaç ile bozuyorsunBozum varsa yaparız 10k üstü
5k bozmuyorumHocam 5000 TL limit var hepsiburada
Limite bagliYüzde kaç ile bozuyorsun
Çok yok şuan 7700 kaldı alışveriş yapmıştımLimite bagli
Ürün bakmak lazim pesinat tutarina gore odemeÇok yok şuan 7700 kaldı alışveriş yapmıştım
O iş sende ozaman sen bak Bi haber et sana zahmetÜrün bakmak lazim pesinat tutarina gore odeme
7250miş bu aradaÜrün bakmak lazim pesinat tutarina gore odeme
Garanti vermiyor ise diğer bankalar nasıl kredi verecek ki. Garanti önüne gelene kredi veriyor kredi puanına bak düşükse hiç deneme bencebeyler selam 5-15k civarında bir kredi çekmek istiyorum garanti vermedi kolay kredi verebilecek hangi bankalar var he en kolay nasıl çekerim
Başvuru yapmak da findeks notunu düşürür kredin olumlu olup kullansanda kullanmasanda findeks notu düşürür sen nerde bankacisin Uganda felan mıBaşvuru yapmak kredi puanını düşürmez o eskidendi bu uygulama kalktı kendimde bankacı olduğum için söylüyorum. Eğer bir banka vermediyse diğer bankalar vermez.
Knka bursaliym burda iş bamkasonin bı şubesi var kırmızı çizgi bile yesen o şube veriyor borç kapatma kredisi fln brzdn gircm bana da finans vermedibeyler selam 5-15k civarında bir kredi çekmek istiyorum garanti vermedi kolay kredi verebilecek hangi bankalar var he en kolay nasıl çekerim
dediğin şeyin imkanı yok kanka borç kapatma kredisi farklı bir şey tüm banka borçlarını bir banka satın alıyor o olabilir ama diğer türlü her hangi bir şube insiyatif alıp kırmızı çizgiye kredi vermez banka kartı verirse dua etKnka bursaliym burda iş bamkasonin bı şubesi var kırmızı çizgi bile yesen o şube veriyor borç kapatma kredisi fln brzdn gircm bana da finans vermedi
Söylemekle iyilik mi kötülük mü ederim bilmiyorum ama aktifbank kolay kredi verir digerlerine göre faizi yüksek olduğu için birde hesabın olmayan bankalara mobil şubeden üye olursan verebilir ama garanti vermediyse diğerlerinin vereceğini pek sanmıyorumbeyler selam 5-15k civarında bir kredi çekmek istiyorum garanti vermedi kolay kredi verebilecek hangi bankalar var he en kolay nasıl çekerim
Findeks resmi sitesinde bile etkilemediği açıkça yazıyor Uganda da yaşayanın kim olduğu belli bilip bilmeden taş atma bir daha insanlara sonra döner dolaşır seni bulur attığın taş bilmedigim bir konu olsa zaten yorum yapmam sana da aynısını tavsiye ederimBaşvuru yapmak da findeks notunu düşürür kredin olumlu olup kullansanda kullanmasanda findeks notu düşürür sen nerde bankacisin Uganda felan mı
Kredi kullanmak kredi notunu düşürür evet buna bende katılıyorum ama başvuru dBaşvuru yapmak da findeks notunu düşürür kredin olumlu olup kullansanda kullanmasanda findeks notu düşürür sen nerde bankacisin Uganda felan mı
Kredi onaylanması krediyi kullanmak kredini notunu düşürür buna da bende hemfikirim zaten ama başvuru olayında kesinlikle yanildigini umarım anlamışsındır size iyi forumlar beylerBaşvuru yapmak da findeks notunu düşürür kredin olumlu olup kullansanda kullanmasanda findeks notu düşürür sen nerde bankacisin Uganda felan mı