- 41,609
- 45,029
- 113
Malum nakit avanslar kapali kredi kartındaki parayı nereye yatirabiliriz
Papara hariç
Papara hariç
Neden kapalıMalum nakit avanslar kapali kredi kartındaki parayı nereye yatirabiliriz
Papara hariç
Çoğu banka kapattı yenimi duyon aqNeden kapalı
Detaylı anlatsana dostSanal kart oluştur
Hayatımda hiç kredi kartım olmadıÇoğu banka kapattı yenimi duyon aq
Ozaman yorum yapma uza abuzeride yanına al haydeHayatımda hiç kredi kartım olmadı
Tüm siteler nerdeyse çoğu site 1500 limit koyuyor ama betsat ve superbetin 7500 TL lik tek kalemde yatırım alıyor reis simdiden bol sans çekim havale papara veya payfix oluyorMalum nakit avanslar kapali kredi kartındaki parayı nereye yatirabiliriz
Papara hariç
Siteye atmicam nakit lazım bana dostTüm siteler nerdeyse çoğu site 1500 limit koyuyor ama betsat ve superbetin 7500 TL lik tek kalemde yatırım alıyor reis simdiden bol sans çekim havale papara veya payfix oluyor
Aga sanal kart oluştur bankanda limit ver kullanDetaylı anlatsana dost
Reis 1.30 A vuracaksın başka caren yokSiteye atmicam nakit lazım bana dost
Denendi onaylandı başka çare yok bozum altin cart curt bunlarda acayip kesinti yaparlarReis 1.30 A vuracaksın başka caren yok
Mail order bozardım ben şansını kaybettinOzaman yorum yapma uza abuzeride yanına al hayde
Jojobete yatırıp kullanmadan cektiriyordu dost çevrim vs yapmadım 2 defa yapmistimMalum nakit avanslar kapali kredi kartındaki parayı nereye yatirabiliriz
Papara hariç
La siteye atmicam atmicammmmYüklü kazanırsan da burdayiz
Limit 90 k kullandirmadan cektirmez dostJojobete yatırıp kullanmadan cektiriyordu dost çevrim vs yapmadım 2 defa yapmistim
Ana para çevrimi yok fixle anında ödeme varLimit 90 k kullandirmadan cektirmez dost
Biraz müsade edermisinMail order bozardım ben şansını kaybettin