Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto Dolandırıcılığı Hakkında

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,919
1,155
113
kardeş sen harbiden bu yaşa iyi gelmişsin bravo bide jandarmaya gitmiş yazık harbiden geçmiş olsun

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
715
287
63
kardeş sen harbiden bu yaşa iyi gelmişsin bravo bide jandarmaya gitmiş yazık harbiden geçmiş olsun
Gitmeyip ne yapacaktım sonuçta yazan mail adresi belli id adresinden bulurlar diye düşünüyorum benim giden 10 bin zerre umurumda değil sadece suçlu olan cezasını çeksin amaç bu

Son düzenleme:

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
715
287
63
bu işe girmem lazm
Aç kalırsın dost kötülerin en iyi beçerdiği şeydir iyi insan temiz dürüst güvenilir insan rolünü oynamak ama iyi insanlar kötü insan rolünü asla beceremez ve anında yakayı eleverirler bu sanat iyilerin başardığı bir şey olmaz olamamiştirda saten ilk denemesi hep nezaret ve cezaevinde sonuçlanir

Son düzenleme:

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,919
1,155
113
Gitmeyip ne yapacaktım sonuçta yazan mail adresi belli id adresinden bulurlar diye düşünüyorum benim giden 10 bin zerre umurumda değil sadece suçlu olan cezasını çeksin amaç bu
kanka adamlar dünyanın herhangi bi yerinde ip bulsan napıcan herifler atıyorum nijerya’da ya da nepal de olsa jandarma ne yapabilir ki adamları zaten bulamazsın mümkün değil geçmiş olsun biraderim