- 87,838
- 47,740
- 113
Yanlis yaptin yollamiycakdnParayı geri attım engelledim dost çakal bunlar
Yanlis yaptin yollamiycakdnParayı geri attım engelledim dost çakal bunlar
Yolladım abi teşkilat felandır bunlar şimdi uğraşamam ya engelledim heryerdenYollama bakalim ne olck kalsin ole
La teskilat olsa ne yazar bana yazsaydi soleseydin ya 😁😁Yolladım abi teşkilat felandır bunlar şimdi uğraşamam ya engelledim heryerden
Ya abi doğruda o para sanal bakiye gibi bişey site fake belli para almak için yapıyorlar telgramdan kendi adamlarıLa teskilat olsa ne yazar bana yazsaydi soleseydin ya 😁😁
Gitti 1btcLa teskilat olsa ne yazar bana yazsaydi soleseydin ya 😁😁
Ahahahahahahhahaahahhaha kanka hayırlısı be bize gelmez bu kadar basit değil o işler zannetmiyorum o paranın gerçek olduğunu 1 btc parası olan bi adam hesapta 0.005 btcye mi sahip olamıcak ayrıca neden ben ya da neden bu kadar ısrarcı site neden bilinmeyen merdiven altı bi site çok var böyle detay net tokatçı LalelerYa fakr değilse adamı bazda engellicekdin
Dost kğfğr ettim engelledim zaten Ha adam arıyordur halen nickini veriyim senin hesaba atsın istersen 1 btcyibirader ciddi ciddi bu dümenle uğraştınmı bas küfürü geç boş muhabbet bu ortada para felan yok korkuyorsan yolla bana içinden geçeyim
hahahhahaha kanka 1 btc için tam 1 saat döverim ben onu ne 59 dk ne 61 tam 1 saat ama 😁 bu tarz tezgahlari genelde nijeryalilar ve ya ruslar yapar bunun icin kripto borsa sitesi acanlar var herifler yazilim biliyor morukDost kğfğr ettim engelledim zaten Ha adam arıyordur halen nickini veriyim senin hesaba atsın istersen 1 btcyi
Muhtemelen Rus ibneler beraber döveriz kankahahahhahaha kanka 1 btc için tam 1 saat döverim ben onu ne 59 dk ne 61 tam 1 saat ama 😁 bu tarz tezgahlari genelde nijeryalilar ve ya ruslar yapar bunun icin kripto borsa sitesi acanlar var herifler yazilim biliyor moruk