Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto Hakkında

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,083
10,035
113
Ya fakr değilse adamı bazda engellicekdin

redkit07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,129
441
83
Ya fakr değilse adamı bazda engellicekdin
Ahahahahahahhahaahahhaha kanka hayırlısı be bize gelmez bu kadar basit değil o işler zannetmiyorum o paranın gerçek olduğunu 1 btc parası olan bi adam hesapta 0.005 btcye mi sahip olamıcak ayrıca neden ben ya da neden bu kadar ısrarcı site neden bilinmeyen merdiven altı bi site çok var böyle detay net tokatçı Laleler

EngiinnKaya

Kayısı Kadar Güzel
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,119
442
83
valla ben senin yerinde olsam bırakırdım kanka

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,919
1,155
113
birader ciddi ciddi bu dümenle uğraştınmı bas küfürü geç boş muhabbet bu ortada para felan yok korkuyorsan yolla bana içinden geçeyim

redkit07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,129
441
83
birader ciddi ciddi bu dümenle uğraştınmı bas küfürü geç boş muhabbet bu ortada para felan yok korkuyorsan yolla bana içinden geçeyim
Dost kğfğr ettim engelledim zaten Ha adam arıyordur halen nickini veriyim senin hesaba atsın istersen 1 btcyi :D

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,919
1,155
113
Dost kğfğr ettim engelledim zaten Ha adam arıyordur halen nickini veriyim senin hesaba atsın istersen 1 btcyi :D
hahahhahaha kanka 1 btc için tam 1 saat döverim ben onu ne 59 dk ne 61 tam 1 saat ama 😁 bu tarz tezgahlari genelde nijeryalilar ve ya ruslar yapar bunun icin kripto borsa sitesi acanlar var herifler yazilim biliyor moruk

redkit07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,129
441
83
hahahhahaha kanka 1 btc için tam 1 saat döverim ben onu ne 59 dk ne 61 tam 1 saat ama 😁 bu tarz tezgahlari genelde nijeryalilar ve ya ruslar yapar bunun icin kripto borsa sitesi acanlar var herifler yazilim biliyor moruk
Muhtemelen Rus ibneler beraber döveriz kanka

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,940
5,542
113
Telegram kadar arsiz bir uygulama yok. Kimse hayrina yazmiyor ya

Son düzenleme:

AKQJ