- 1,989
- 1,173
- 113
çanta getirin
bol şanslar...
bol şanslar...
Kupon tutar mi demem is site oder mi demis bu guzeldi 😁Site parayı öder mi, rekorbet?
Bakiyesi var zaten Gelmese de dagitim yapacam yaziyor baslikda. Onemli olan cekim gelmesiKupon tutar mi demem is site oder mi demis bu guzeldi 😁
İçimde öyle bi his varrekorbete sağlam diyen çok kişi gördüm ama hiç denemedim sen neden ödemez diye düşünüyorsun dostum
Bakiyem şuan 980 tl oldu gelmesse 80 dağıtırım gelirse gelen kuponun parasını arkadaşlar. 800 tl işimi görüyorBakiyesi var zaten Gelmese de dagitim yapacam yaziyor baslikda. Onemli olan cekim gelmesi
reis saat sınırı vs koy istersenBakiyem şuan 980 tl oldu gelmesse 80 dağıtırım gelirse gelen kuponun parasını arkadaşlar. 800 tl işimi görüyor
Wuuuu. Alarmi 03:30 a kurun diyorsun yani ) Allah gonlune gore verir umarim. Aslinda Bakiyeyi buyutmeden cekim versen daha mi iyi bilmiyorum. Neyse bol sanslar dileyimBakiyem şuan 980 tl oldu gelmesse 80 dağıtırım gelirse gelen kuponun parasını arkadaşlar. 800 tl işimi görüyor
Yok usta şuan daha oynamıyorum, 3:30 da görüşcez ama kesin aktif oynayan biri varsa bilgi versin hiç birimiz heveslenmeyelim)Wuuuu. Alarmi 03:30 a kurun diyorsun yani ) Allah gonlune gore verir umarim. Aslinda Bakiyeyi buyutmeden cekim versen daha mi iyi bilmiyorum. Neyse bol sanslar dileyim
1000odeyen 1500de oder dostWuuuu. Alarmi 03:30 a kurun diyorsun yani ) Allah gonlune gore verir umarim. Aslinda Bakiyeyi buyutmeden cekim versen daha mi iyi bilmiyorum. Neyse bol sanslar dileyim