Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Krmbcklii / Gelirse Şans Parası

Kupon Miktarı
104
Kupon Oranı
4.185

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,213
1,134
113
bro yerinde olsam cash out yaparım daha fazla oynayıp kaybetmemen adına. zaten cash out neredeyse şuan da yarısını veriyodur. @Krmbcklii

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,213
1,134
113
aynen öyle.. kuponu bozdur hocam bak bakalım ne kadar hızlı ödüyolar gör

kayaman41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,421
2,300
113
Begler şu kuoonu bozdur çek diyen arkadaşkar kusurabakmayım, kendi menfaatinizi düşündüğünüz için gözümden düştünğz:)
cash outtan uzak dur bence onun kadar pis bi sistem gormedim ne paralar kaybettım cash out yuzunden gelıyorsa gelsın gıdıyorsa gıtsın hocam.

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Begler şu kuoonu bozdur çek diyen arkadaşkar kusurabakmayım, kendi menfaatinizi düşündüğünüz için gözümden düştünğz:)
hocam bana istersen bi lira atma hic sıkıntı değil :) Sadece oder mi odemez mi icin rahat olur o saatw kadar beklemis olmazsin anlaminda dedim ben :)

Krmbcklii

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
450
480
63
Bir an once uyu. Uykusuz kalma diye iyi niyetli soylediler. Yoksa 400 dagitim daha iyi :)
Aga uykusuz neden kalayım 5 e alarmımı kuracam yatacam mis gibi uyuycam 5 de uyanıp maç sonucuna bakacam gelince papara bırakan ilk 25 kişiye dağıtıcam gelmezse ilk 8 kişiye dağıtacam yatacam 8 de uyanıp işe gidecem:)

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,345
5,541
113
Aga uykusuz neden kalayım 5 e alarmımı kuracam yatacam mis gibi uyuycam 5 de uyanıp maç sonucuna bakacam gelince papara bırakan ilk 25 kişiye dağıtıcam gelmezse ilk 8 kişiye dağıtacam yatacam 8 de uyanıp işe gidecem:)
Valla bende 7 de ise gidecem. 1 hafta calisiyorz 1 hafta yatiyoz. 1 haftadir sabahliyorun. Simdi nasil uyucam bilmiyorum :)

ymn1616

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
74
22
8
Ben maç saatini bekleyeceğim ve o maç kazandığında size papara numarasi atacağım umarım kupon kazanır ve güzel bir sabah olur