- 2,213
- 1,134
- 113
bro yerinde olsam cash out yaparım daha fazla oynayıp kaybetmemen adına. zaten cash out neredeyse şuan da yarısını veriyodur. @Krmbcklii
Ben de olsam cekim vermez beklerdim. Ama ne bileyim belki 5 dk de oderlerdi de bu kadar strese gerek kalmazdi1000odeyen 1500de oder dost
illa cekim verecekse kuponu bozdursun çeksin beklemesin benceBen de olsam cekim vermez beklerdim. Ama ne bileyim belki 5 dk de oderlerdi de bu kadar strese gerek kalmazdi
Bol şans kardeşimSite parayı öder mi, rekorbet?
Bir an once uyu. Uykusuz kalma diye iyi niyetli soylediler. Yoksa 400 dagitim daha iyiBegler şu kuoonu bozdur çek diyen arkadaşkar kusurabakmayım, kendi menfaatinizi düşündüğünüz için gözümden düştünğz
cash outtan uzak dur bence onun kadar pis bi sistem gormedim ne paralar kaybettım cash out yuzunden gelıyorsa gelsın gıdıyorsa gıtsın hocam.Begler şu kuoonu bozdur çek diyen arkadaşkar kusurabakmayım, kendi menfaatinizi düşündüğünüz için gözümden düştünğz
hocam bana istersen bi lira atma hic sıkıntı değil Sadece oder mi odemez mi icin rahat olur o saatw kadar beklemis olmazsin anlaminda dedim benBegler şu kuoonu bozdur çek diyen arkadaşkar kusurabakmayım, kendi menfaatinizi düşündüğünüz için gözümden düştünğz
Sen bakma onlara hep aynılarBegler şu kuoonu bozdur çek diyen arkadaşkar kusurabakmayım, kendi menfaatinizi düşündüğünüz için gözümden düştünğz
😂Sen bakma onlara hep aynılar
Aga uykusuz neden kalayım 5 e alarmımı kuracam yatacam mis gibi uyuycam 5 de uyanıp maç sonucuna bakacam gelince papara bırakan ilk 25 kişiye dağıtıcam gelmezse ilk 8 kişiye dağıtacam yatacam 8 de uyanıp işe gidecemBir an once uyu. Uykusuz kalma diye iyi niyetli soylediler. Yoksa 400 dagitim daha iyi
Bu konuyu @Shellac ile konuş papara bırakmak yasak sankiAga uykusuz neden kalayım 5 e alarmımı kuracam yatacam mis gibi uyuycam 5 de uyanıp maç sonucuna bakacam gelince papara bırakan ilk 25 kişiye dağıtıcam gelmezse ilk 8 kişiye dağıtacam yatacam 8 de uyanıp işe gidecem
Valla bende 7 de ise gidecem. 1 hafta calisiyorz 1 hafta yatiyoz. 1 haftadir sabahliyorun. Simdi nasil uyucam bilmiyorumAga uykusuz neden kalayım 5 e alarmımı kuracam yatacam mis gibi uyuycam 5 de uyanıp maç sonucuna bakacam gelince papara bırakan ilk 25 kişiye dağıtıcam gelmezse ilk 8 kişiye dağıtacam yatacam 8 de uyanıp işe gidecem
bende corona oldum malesef karantinadayim psikolojim darmadgin uyku muyku yok gözümdeValla bende 7 de ise gidecem. 1 hafta calisiyorz 1 hafta yatiyoz. 1 haftadir sabahliyorun. Simdi nasil uyucam bilmiyorum
Ben maç saatini bekleyeceğim ve o maç kazandığında size papara numarasi atacağım umarım kupon kazanır ve güzel bir sabah olurAga uykusuz neden kalayım 5 e alarmımı kuracam yatacam mis gibi uyuycam 5 de uyanıp maç sonucuna bakacam gelince papara bırakan ilk 25 kişiye dağıtıcam gelmezse ilk 8 kişiye dağıtacam yatacam 8 de uyanıp işe gidecem
Sen zonguldaklıydın dimibende corona oldum malesef karantinadayim psikolojim darmadgin uyku muyku yok gözümde