17 ye double at gel kankana attırma ayıp safa o kadar sana kuduzun bütün risklerini anlattım alalım bi double vskiKanka bazilari boyle sakadan ziyade ciddi dalga gecmis ama emin ol kuduzun ne oldugunu bilseler sokakta bi kopek bunlari tirmalasa topuklari kiclarina vura vura doktora kosalar . Ben gitmiyom en azndan sadece aklm kaldi bjye odaklanmiyom oyuzden actm konuyu 😀😀 biraz once 17 ye double attm uanlskla jajsjdndndn
Bence kedi 17 ye 17 kere double atardı kedi bunu ısırdı hisleri buna geçti ondan oldu ben biliyorum anotomide öyle okumuştumKediyide cagirsaydin iliskiniz pekisirdi dostum 🤣
Ulan canim cekti bak ya kuruyuz zaten şöyle buzlu sek kuruyemisli viski ne giderdi be17 ye double at gel kankana attırma ayıp safa o kadar sana kuduzun bütün risklerini anlattım alalım bi double vski
Duygusallasti diyon yani 🤣Bence kedi 17 ye 17 kere double atardı kedi bunu ısırdı hisleri buna geçti ondan oldu ben biliyorum anotomide öyle okumuştum
Eğer gidip 1 doz tetonoz 4 doz kuduz asini yaptırmaz isen 1 hafta içinde organlarınin iflas etmesi bile söz konusuOlum git ya hahababah. Evde kedi besleyen vardir illaki ondan sordm bilen eden varmi diye dalga gecme jdndndn
İyik bi yazdık ben düşünmeden yazdım kanka sen bildğin içimi erittin gece gece midem delindi bakUlan canim cekti bak ya kuruyuz zaten şöyle buzlu sek kuruyemisli viski ne giderdi be
Tabi tabi bide kedilerin 17ci hissi cok kuvvetlidir kesin yaDuygusallasti diyon yani 🤣
Ah be hayatİyik bi yazdık ben düşünmeden yazdım kanka sen bildğin içimi erittin gece gece midem delindi bak
Kedinin agzinda olmayabilir ama sürekli patilerini yaladiklari için herzaman risk vardır mutlaka acile gidip 4-6 doz arası kuduz aşisi olmalı ve enaz bir hafta kedi gözlem altında tutulmalı eğer kedi bir hafta içinde asabi hareket yapıp ölürse mutlaka teste gönderilmeli tedavisi olmayan ve sonu kesin ölüm olan bir durum için riske girmeden mutlaka kuzuz aşisi olunmaliKediler temiz canlılardır dostum kedilerin ağzında bakteri olmaz. Yine de tahlil yaptırmakta fayda var
Kediden kuduz bulasani gordun mu ? Kanka baktm da bizim ulkede kediden kuduz vakasi hic bildirilmemis. Töbe töbe korkutma durSağlık memuruyum bu arada bundan olenide gördüm nolur bişey olmaz deme muhakkak git bir doz da bacaktan ignen var bagisiik için
Kanka kuduz asisida iyi bisey degilki. Kuduz asisindan felc kalanida ben gordum valla billa . Bide kiz dediki gunde beni 10 kere isiriyor ne kuduzu mfg s.g gelme bidaha dedi hatta hatundan olduk jdndnfnfnfnfKedinin agzinda olmayabilir ama sürekli patilerini yaladiklari için herzaman risk vardır mutlaka acile gidip 4-6 doz arası kuduz aşisi olmalı ve enaz bir hafta kedi gözlem altında tutulmalı eğer kedi bir hafta içinde asabi hareket yapıp ölürse mutlaka teste gönderilmeli tedavisi olmayan ve sonu kesin ölüm olan bir durum için riske girmeden mutlaka kuzuz aşisi olunmali
Korkutmuyorum yok bu tedbir asla tabi gidip gitmemek senin elinde bak yine diyorum öleni biliyorum tabi her kedi ısırması illa bişey olucak deil acil yakınsa dolaplarında 1 er doz bu asilardan var tetonozu yapipta kuduza yarın polikilinige gel derse çalışıyorum gelelemem diye rica et kuduz yaptirKediden kuduz bulasani gordun mu ? Kanka baktm da bizim ulkede kediden kuduz vakasi hic bildirilmemis. Töbe töbe korkutma dur