Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Kukobet 50 FreeSpin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Olduozaman

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
68
184
33
Kardeşim, 6 saattir hata ayıkladım kodlardan şu an hiç uzun uzadıya yazacak ne takaatim var ne de sabrım. E-devlet verilerin sızmış, 14 yaşındaki veletler cc yapıp panelden senin göt deliğine kadar görebiliyorsa bana burada güvenirlik martavalı okumasın kimse. Sen burada sitelere girsen de bilgilerin her yerde girmesen de. Ha dediğin gibi cezai işlemler, vergilendirme cart curt arka planda doğru. Ama o “derin devlet” denilen kısım da burada zaten. Acun’a, saran’a rahatça bet reklamı yaptıran, sosyal medyada sürekli bu konu gündemde iken bile herhangi girişim olmayan konuda devletin vergi almadığını mı söylüyorsun yani? Mevcut ekonomik düzende senin nefesinden bile vergi alan devlet emin ol oradan da payını alıyordur. Mevcut baskın siyasi düşüncelerden tepki alacakları için açık açık söylememelerinden, yasadışı kumarı vergilendirmemelerinden bunun gerçekten öyle olduğu anlamı çıkmamalı. Örnek çoğaltılabilir. Doğudaki düğünlerde kara para aklandığını bilmeyen mi var? Her seferinde de ana akım medyada haber oluyor şu kadar milyon, şu kadar altın diye. Neden bir şey yapılmıyor? Konudan konuya atladım ama işleyişi başka türlü anlatamazdım. Esenlikler

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,963
1,558
113
bu slotu milletin başına bela eden oe allah belanı versin 3 tl verdi amk saçmalamışlar bu kadar kısılırmı

jhaknarys

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
73
23
8
bu slotu milletin başına bela eden oe allah belanı versin 3 tl verdi amk saçmalamışlar bu kadar kısılırmı
usta forumdakilere hiç para ödememiş galiba en yüksek ben aldım 36 lira ile onuda aviator de tek elde 200 yapıp çekim talebi verdim

Metanel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
193
47
28
Onay kodları gelmiyor mail ve sms gelmiyor neiştir anlamadım

llgnncr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
592
224
43
hayatımda oynadığım en kötü slotlardan biri 50 turda 8tl ne rtp oranına neyse bişey demicem

atabinen65

💛❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
389
153
43
kuko ne olm ya artık isimsizlikten sıvıyolar

Nightmare0984

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
69
23
8
Spine giriyo bir tane bile patlatmiyo spine girdigi dahle 50 freespinle 18 lira zaman kaybi demek bile fazla bu merdiven alticiya

jhaknarys

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
73
23
8
yaklaşık 1.5 saattir çekim işlemi vermişim hala onay bekliyor sitenin desteği de bot biraz yalan dolan gibi

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
499
194
43
slotlar sahte bende coğu sitede pragmatic oyunları ilk 3 spinde donarak geliyor burda cok akıcı bir şekilde oynattı ve ayrıca tumble yapmadı hiç 50 spinden 4.50 lira verdi

methflix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,118
257
83
böyle bi alt yapı kumar aleminde yoktur bilader bune spine girdi bide 200 versınde cekelm bari xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...