- 68
- 184
- 33
Kardeşim, 6 saattir hata ayıkladım kodlardan şu an hiç uzun uzadıya yazacak ne takaatim var ne de sabrım. E-devlet verilerin sızmış, 14 yaşındaki veletler cc yapıp panelden senin göt deliğine kadar görebiliyorsa bana burada güvenirlik martavalı okumasın kimse. Sen burada sitelere girsen de bilgilerin her yerde girmesen de. Ha dediğin gibi cezai işlemler, vergilendirme cart curt arka planda doğru. Ama o “derin devlet” denilen kısım da burada zaten. Acun’a, saran’a rahatça bet reklamı yaptıran, sosyal medyada sürekli bu konu gündemde iken bile herhangi girişim olmayan konuda devletin vergi almadığını mı söylüyorsun yani? Mevcut ekonomik düzende senin nefesinden bile vergi alan devlet emin ol oradan da payını alıyordur. Mevcut baskın siyasi düşüncelerden tepki alacakları için açık açık söylememelerinden, yasadışı kumarı vergilendirmemelerinden bunun gerçekten öyle olduğu anlamı çıkmamalı. Örnek çoğaltılabilir. Doğudaki düğünlerde kara para aklandığını bilmeyen mi var? Her seferinde de ana akım medyada haber oluyor şu kadar milyon, şu kadar altın diye. Neden bir şey yapılmıyor? Konudan konuya atladım ama işleyişi başka türlü anlatamazdım. Esenlikler