Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumar Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

piyade

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,541
965
113
abi nasıl emin oldun bu kadar kazanacağına ya.çok yazık olmuş valla üzüldüm.kesin davacı olurlar ve sonu büyük ihtimal hapis

piyade

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,541
965
113
Şirketin kredi kartından siteye nasıl para yatırdın adamların telefonuna sms gitmiyormu ?

Spyzera

🏅 🏅 🏅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,064
2,063
113
Olum ne cins insanlar var lan. Adam perişan yapmış bir büyük hata hem içini dökmek hem de bizlere ibret olsun diye konu açmış maç muhabbeti dönüyor.

Şaka mısınız ulan siz

islemhatasi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
113
66
28
kumar sana bunu yaptırmıyor. Kafası çalışan kumar oynasada kazanıyor kusura bakma da başkasının şeyiyle gerdeğe girilmez. Benim yerimde olsan o zaman şirketin kasasındaki bütün parayı basarsın :)) günde 45k nakit geçiyo elimden. Maaşımı alınca 4te 1 ni ayırıyom kumara 14 yıldır da böyleyim akıllı hareket etmezsen hem kendi hem başkalarının canını yakarsın.

Spyzera

🏅 🏅 🏅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,064
2,063
113
Ailesi de rezil oldu çok üzüldüm valla

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,303
43,839
113
kumar sana bunu yaptırmıyor. Kafası çalışan kumar oynasada kazanıyor kusura bakma da başkasının şeyiyle gerdeğe girilmez. Benim yerimde olsan o zaman şirketin kasasındaki bütün parayı basarsın :)) günde 45k nakit geçiyo elimden. Maaşımı alınca 4te 1 ni ayırıyom kumara 14 yıldır da böyleyim akıllı hareket etmezsen hem kendi hem başkalarının canını yakarsın.
5 lira versene abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...