- 188
- 85
- 28
Tebrikler bol şanslar kral
1 kere 1000x gördüm oda patlamadı 😀😀😀He ya şu sweet1000 ni cok fena kaptmislar baslarda baya iyiydi artik hic vermiyor uzak durmak gerek pragmaticten
Kesene bereket şimdiden. Hayrını gör.elinize sağlık doslar 5 arkadaşa dm atacam çekim gelince
Ben daha kodlarda bile denk gelmedim 1000 x eHe ya şu sweet1000 ni cok fena kaptmislar baslarda baya iyiydi artik hic vermiyor uzak durmak gerek pragmaticten
O zman iyi kazanc baya sabirla cevrim yaptin mi kasada erimiyor hatta artiyor iyi sevindim dost daim olsunbaşlangıç 5+3 bonus ile
Bende de düz oyunda ayni ama superspinde cok atiyordu ilk ciktiginda simdi orada da atmiyor ayarladilar ibnler atsada boşa1 kere 1000x gördüm oda patlamadı 😀😀😀
Düz oyunda zor baya super spinde şans yuksek ama bu ara o da vermiyorBen daha kodlarda bile denk gelmedim 1000 x e
Zaten zor atıyor atıncada patlamıyor insanı iyice delirtiyo lanet oyunBende de düz oyunda ayni ama superspinde cok atiyordu ilk ciktiginda simdi orada da atmiyor ayarladilar ibnler atsada boşa
Tebrikler kazancın daim olsunelinize sağlık doslar 5 arkadaşa dm atacam çekim gelince
Tebrikler dostum25900 çekim verildi
Pek anlamam ki ben slottan dost ya Bi sugar rush ı seviyordum o ibne de para vermiyor artıkDüz oyunda zor baya super spinde şans yuksek ama bu ara o da vermiyor
O oyun verdi mi iyide vermedi mi hic vermiyor yani 2x 5x leri satin almada sık sık goruyodum hic oynamam artikPek anlamam ki ben slottan dost ya Bi sugar rush ı seviyordum o ibne de para vermiyor artık
10 spinde vermiyor kanka ya uzadığı zaman heyecan yaratıyor o oyunO oyun verdi mi iyide vermedi mi hic vermiyor yani 2x 5x leri satin almada sık sık goruyodum hic oynamam artik
Atim sana Bi dm dost ayıpsın yanar yukarıda kutunHerkes şuan Dm de +1 i görmek için sabırsızlanıyor eminim
Demin betor 250₺ attım sweet 1000 de 1K bonus buy veriyordu 3 yap 1 çek daha bonusa girmeden kalpler falan patladı 6 şeker düştü 1200 ödedi oyundada 3K ya tamamladı. Bazen böyle saçma sapan kazançlar ödüyor ama %85 boşSlottan kazanamiyom o kadar kod aliyoruz boş
o oyuna kasa çok iyi olması lazım normal satın almada 1000x görmen imkansız gibi birşey ama süper bonusu alırsan 4 elde bir 1000x atıyor ufak odemeyede olsaHe ya şu sweet1000 ni cok fena kaptmislar baslarda baya iyiydi artik hic vermiyor uzak durmak gerek pragmaticten