- 6,126
- 10,229
- 113
oto düzeltmenin zaafı diyelim sen anladıysan herkes anlamıştırFark değil dost farm tşkler
oto düzeltmenin zaafı diyelim sen anladıysan herkes anlamıştırFark değil dost farm tşkler
Yeşil ay gibi mi kankaSanane kardeşim yeşili seviyoruz belki biz
Sadece slot dgilse ilk 24 sayi kapat tmmEn mantıklısını az önce dedim
Ne alaka dost ben niye örnekoto düzeltmenin zaafı diyelim sen anladıysan herkes anlamıştır
He oda güzel bu işSadece slot dgilse ilk 24 sayi kapat tmm
O biraz zor anlar reis kendi kullanıcı adını bile anladığını düşünmüyorumoto düzeltmenin zaafı diyelim sen anladıysan herkes anlamıştır
Hababam sinifi gonderme joecigim puahhah sen burdaysan herkes burdadirNe alaka dost ben niye örnek
Kumarbaz dostumuz cıvıttıHababam sinifi gonderme joecigim puahhah sen burdaysan herkes burdadir
senin yazına cevap verdim reis neyseNe alaka dost ben niye örnek
manası cok derınKumarbaz dostumuz cıvıttı
Ayıp ettin reissenin yazına cevap verdim reis neyse
No gerilimAaaaaa haso devamkeeesenin yazına cevap verdim reis neyse
Joecim alınganlık yapma kötü bişey demedi adamKumarbaz dostumuz cıvıttı
Tabimanası cok derın
babamın bir atasözü vardır sağlığınız için yeni rakı içinEn sevdiğim yazar yeni mahalleden maykıl
İnan şurda yazılan şeylerde full makaradayım hiç şeyimde değil alıncam bi yer değil la 😀Joecim alınganlık yapma kötü bişey demedi adam
Ya bu nerden aklınıza geldi ulan hanginiz o çoçukbabamın bir atasözü vardır sağlığınız için yeni rakı için
en sevdiğim yazar manapınarından hasibe'nin ahmet
Bol şanslarhedefe ulaşırsak 3 dosta ulaşırız oyunlar balıkçılar sadece Bolsansımız olsun
Sir 1.10 Cafer 😎 iddaa oranı gibi çocukbabamın bir atasözü vardır sağlığınız için yeni rakı için
en sevdiğim yazar manapınarından hasibe'nin ahmet