- 32,551
- 15,963
- 113
9k ile rulete giriyosun 1-12 arası 1k 13-24 arası 1k direk sana 10k
İmkan verilirse yaradabilirnicki yarabılırım okudum reıs bı an
Cepbank ile QR zamanlari aklıma geldi aq 🤣Cebimde 20 tl var kanka 😁 atm ye gitmeye üşeniyorum 😁😁😁
yaracak adam ımkanını kendı yaratırİmkan verilirse yaradabilir
Oran 1.20
İban istemeyen dm lere geri dönüş yapmıyorum dost 😄Benim aklımda güzel bir lakap var özelden yazayım sana istersen Valenciennes dost 😁
Hep benim yüzümden demi0 ladık dost
Ya olm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣9k ile rulete giriyosun 1-12 arası 1k 13-24 arası 1k direk sana 10k
O profilindeki çoçuğun ahı var kesinHep benim yüzümden demi
İşe başlayacam dost . O zaman iban isterim senden 😁İban istemeyen dm lere geri dönüş yapmıyorum dost 😄
Sadece balikcida gecerli galiba9k ile rulete giriyosun 1-12 arası 1k 13-24 arası 1k direk sana 10k
Şaka maka ordada yeşil gelir 😀Ya olm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Çok doğru bir söz bu sözü not edin yarın öbür gün yeni nesile öğüt olarak söylenecekyaracak adam ımkanını kendı yaratır
He o çok kötüSadece balikcida gecerli galiba
3 lirayı 10 bin yaptıgım gün geldi aklıma unide işin kötü tarafı ertesi gün aynı sitede gene 10 yaptım bu sefer 100 yatırdım yaptım ödememişlerdi ödemediler diye 100 k yapıp sıfırlamıştım ahhh ahCepbank ile QR zamanlari aklıma geldi aq 🤣
Benim adım Cafer boyum 1.10 ciguliyi dinlemeyi severim lakabim 35lik rakıO profilindeki çoçuğun ahı var kesin
aynen balık oyunlarında en mantıklısı fark yaparaksatın almamanın faydaları
Bekliyoruzz hasoooo kasayı 10 k yapsınnnaynen balık oyunlarında en mantıklısı fark yaparak
9k olmus demek o kadarda kotu degil min maks 10k dr verirse simdi fazla verir benceHe o çok kötü
Kanka acaba yeşil kaç zamanda bir geliyor düşünsene 5 k ile giriyon sürekli yeşile 100 bastığını zarar mı edersin kâr mi acabaŞaka maka ordada yeşil gelir 😀
Fark değil dost farm tşkleraynen balık oyunlarında en mantıklısı fark yaparak