- 56,941
- 31,257
- 113
Cevrimde ne cevrim ben olsam sinirden 10 defa satin almayla bitirmistim kasayi
Usta spinciCevrimde ne cevrim ben olsam sinirden 10 defa satin almayla bitirmistim kasayi
DddddCevrimde ne cevrim ben olsam sinirden 10 defa satin almayla bitirmistim kasayi
Umut fakirin ekmeğimidir@KUMARBAZ1982 cevrim ne durumda dost umut var mi oyunlarda
Biter o da biter KralBenim şarjım bitti çevrim bitmedi
İnşallah sonucu güzel olsun da sabaha kadar yolu var dostumBiter o da biter Kral
Bu arada öteki arkadaştan haber bekliyorum Gelsin yazacağımİnşallah sonucu güzel olsun da sabaha kadar yolu var dostum
Eyvallah dostum ben uyurum sabah iş var sende o zmnBu arada öteki arkadaştan haber bekliyorum Gelsin yazacağım
Listede kaç kişiyiz dostum birkaç kişi daha ekle demişti ekstra takip etmeyenler eklendimi ?Bu arada öteki arkadaştan haber bekliyorum Gelsin yazacağım
10-15 kişiye yakın var ya herkese ekletmedi dedi seçeceğim haber vereceğim bilmiyorumListede kaç kişiyiz dostum birkaç kişi daha ekle demişti ekstra takip etmeyenler eklendimi ?
Beni ekle muroo beni ekle bak kendimi kesicem10-15 kişiye yakın var ya herkese ekletmedi dedi seçeceğim haber vereceğim bilmiyorum
Suat Sen kendini kesme ya Terim gibiBeni ekle muroo beni ekle bak kendimi kesicem
Güzel sonuc inşallahSuat Sen kendini kesme ya Terim gibi
Muroooo ne ekletiyonBiter o da biter Kral
Ben konuda takip etmeme rağmen neden almadım tam olarak dostm10-15 kişiye yakın var ya herkese ekletmedi dedi seçeceğim haber vereceğim bilmiyorum
Suvatım dur yapmaBeni ekle muroo beni ekle bak kendimi kesicem