- 26,900
- 26,307
- 113
2 paket çay dayıMuroooo ne ekletiyon
2 paket çay dayıMuroooo ne ekletiyon
Halı saha maciysa benide sağ kanada ekleyinddDBeni ekle muroo beni ekle bak kendimi kesicem
Ben senin mesajlarını görmedimBen konuda takip etmeme rağmen neden almadım tam olarak dostm
Görmek istemedin belkide konuya ilk bolşans yazan benim penaltıya kadar mesajlarımda var bişey demedim orda.Ben senin mesajlarını görmedim
Bir sürü kişi yazdı deme bir anda doldu taştı ne oluyor dedim yaGörmek istemedin belkide konuya ilk bolşans yazan benim penaltıya kadar mesajlarımda var bişey demedim orda.
Normal değilmi her konu aynı kupon gelene kadar birşey olmaz kupon gelince dolarBir sürü kişi yazdı deme bir anda doldu taştı ne oluyor dedim ya
DddBen senin mesajlarını görmedim
Uyudu galiba...Kumarbaz reis Hani dediğimi oynayacaktın yummy
Buralardadır gelir şimdiUyudu galiba...
Saatlerdir tek tek slot çeviriyor satın almadan )Buralardadır gelir şimdi
Adam bu işte uzman hic bisey olmazSaatlerdir tek tek slot çeviriyor satın almadan )
Gelsede kafa kalmamıştır onda ) yanmıştır sigortalar
vallahi beni takp ediyor viski ictim doru baska yerden geliyorum eve simdi yoldayim@M10FB dostumuz amsterdam da viskisini yudumluyormuş şuan
Afiyet olsunvallahi beni takp ediyor viski ictim doru baska yerden geliyorum eve simdi yoldayim
Muneccim misin be dost ahtapot paul musunnnnnn@M10FB dostumuz amsterdam da viskisini yudumluyormuş şuan
Gozumuz yollarda kaldi dost gelince ilk bana yazvallahi beni takp ediyor viski ictim doru baska yerden geliyorum eve simdi yoldayim
Biz senle avucumuzu yalayacagiz dostumGozumuz yollarda kaldi dost gelince ilk bana yaz