- 9,845
- 4,303
- 113
Sorun nedirBrendi s.mmmmmm
Sorun nedirBrendi s.mmmmmm
Günaydın kral . Erimedi umarım kasadün gercekten slotlarda çok büyük bir sıkıntı vardı 50 tane oyun denedik 1 tane ödeme alamadık
günaydın reis çok eridi ya 49k ya kadar çıkmıştık 15k ya kadar indikGünaydın kral . Erimedi umarım kasa
Olsun başka yerde denersn 15 k ile tebrıkler reisgünaydın reis çok eridi ya 49k ya kadar çıkmıştık 15k ya kadar indik
Kötünün iyisi kral . Daha iyisini kazanırsın bir gün inşallahgünaydın reis çok eridi ya 49k ya kadar çıkmıştık 15k ya kadar indik
Tam oyun dıcektım yav42k kasa 15k ya kadar düştü çevrim bitti kâr kâr dır ufakta olsa çekim yaptık buda iyi
illaki nasip bu kadarmışOlsun başka yerde denersn 15 k ile tebrıkler reis
aynen öyleKötünün iyisi kral . Daha iyisini kazanırsın bir gün inşallah
49k dan 15k ya niye indik ben biliyorum aslında birisi çimmemiş🤕Tam oyun dıcektım yav
Dost çevrimin durumu nedir pekidün gercekten slotlarda çok büyük bir sıkıntı vardı 50 tane oyun denedik 1 tane ödeme alamadık
En azından çekim yapmışsın dost sevindim42k kasa 15k ya kadar düştü çevrim bitti kâr kâr dır ufakta olsa çekim yaptık buda iyi
🥹49k dan 15k ya niye indik ben biliyorum aslında birisi çimmemiş🤕
Bu bonusmuydu reıs seninkiillaki nasip bu kadarmış
Lan ödülü hiç mi ettij sabah sabah doğru söyle 😂
bittiDost çevrimin durumu nedir peki
Gelmedıkı nasıl edecemLan ödülü hiç mi ettij sabah sabah doğru söyle 😂
Çimmek felan bızım oranın kelımelerı ışkın da bılırsın sen49k dan 15k ya niye indik ben biliyorum aslında birisi çimmemiş🤕