Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KUMARBAZ1982 // Kasa 48k Hedef 500k Çevrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,793
31,089
113
Bu tümbetin slotlari tüm betcolardan iyi mal mal veriyoz betcolara

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,342
9,951
113
Bu gece niyetli çevrimi bitirmeye

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,793
31,089
113
Al bakalım dayı bi dede 1000 olandan bizde 700 vardı şimdi yok etti belki sana verir
Aha buraya da yazdım daha da betcoya yatırıp slot oynarsam keser atarım bu kafayı zaten bir ske yaramıyor kumar düşünmekten başka
He ya bir altina bak yazdim benzer bisey :) slot olmuyor spor oynuyoz yine olmuyor 17 24 ten 6 fark kazanir dedigim voley maci 20 25 bitiyor ak birakamiyozda

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
He ya bir altina bak yazdim benzer bisey :) slot olmuyor spor oynuyoz yine olmuyor 17 24 ten 6 fark kazanir dedigim voley maci 20 25 bitiyor ak birakamiyozda
Yok he spor oluyor al adamla 3 kere bonus aldık totalde 6 maç oynadım hepsi geldi
Başka biriyle oynadık oda geldi gidiyorum yine slot oynuyorum 3 kuruş parayla slota mı girilir aptallığın daniskası işte
El gidiyo artık alışmış ama oynarsam namerdin direkt gözüm kapalı vurcam spora

ez4242

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,680
1,284
113
Bı bigwin zamanı son zamanlarda

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,793
31,089
113
Yok he spor oluyor al adamla 3 kere bonus aldık totalde 6 maç oynadım hepsi geldi
Başka biriyle oynadık oda geldi gidiyorum yine slot oynuyorum 3 kuruş parayla slota mı girilir aptallığın daniskası işte
El gidiyo artık alışmış ama oynarsam namerdin direkt gözüm kapalı vurcam spora
Sporda beklesen dogru bultende kazanirsin ama sabir yokki o an ne varsa oynuyoz o bakima dedim yoksa zaten slotu bine katlar bak yemin edebilirim borcumun 3 katini slotta yemisimdir nerden kazansam sonuc olarak slotta kaybediyom

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Sporda beklesen dogru bultende kazanirsin ama sabir yokki o an ne varsa oynuyoz o bakima dedim yoksa zaten slotu bine katlar bak yemin edebilirim borcumun 3 katini slotta yemisimdir nerden kazansam sonuc olarak slotta kaybediyom
Yav dayı cıkdıracam yemınle böyle kafam döndü o kadar acil ki bir şeyler yapmam lazım yok her Allah’ın günü aynı şekil oluyo kaybediyorum :) ulan büyü mü bu ne var böyle akıl alır gibi değil

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,342
9,951
113
Hikaye çifte şans oynadım takıma 2-1 önde, 90-90+5 2_3 yenildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...