- 1,544
- 1,140
- 113
Siteler değilde dostlarımız kazansın öyle değil miSana ne oluyor anlamadım ki ne koparacaksın adamdan
Siteler değilde dostlarımız kazansın öyle değil miSana ne oluyor anlamadım ki ne koparacaksın adamdan
Tebikler eritmeden biterse iyikasa 50k cevrim15k
Niceee 35k garantikasa 50k cevrim15k
Az kalmışkasa 50k cevrim15k
Al bakalım dayı bi dede 1000 olandan bizde 700 vardı şimdi yok etti belki sana verirkasa 50k cevrim15k
Görünüşe göre şöyle iyi veriyoe gibi başka site olsa eritmisti bu zamana kadarBu tümbetin slotlari tüm betcolardan iyi mal mal veriyoz betcolara
He ya bir altina bak yazdim benzer bisey slot olmuyor spor oynuyoz yine olmuyor 17 24 ten 6 fark kazanir dedigim voley maci 20 25 bitiyor ak birakamiyozdaAl bakalım dayı bi dede 1000 olandan bizde 700 vardı şimdi yok etti belki sana verir
Aha buraya da yazdım daha da betcoya yatırıp slot oynarsam keser atarım bu kafayı zaten bir ske yaramıyor kumar düşünmekten başka
Bisey kalmadi ki 20 dk ya biterBu gece niyetli çevrimi bitirmeye
Bitirir büyük ihtimalleBisey kalmadi ki 20 dk ya biter
Bende denedim sabrirli olursan kazaniyon rtpsi yüksek bu siteninGörünüşe göre şöyle iyi veriyoe gibi başka site olsa eritmisti bu zamana kadar
Yok he spor oluyor al adamla 3 kere bonus aldık totalde 6 maç oynadım hepsi geldiHe ya bir altina bak yazdim benzer bisey slot olmuyor spor oynuyoz yine olmuyor 17 24 ten 6 fark kazanir dedigim voley maci 20 25 bitiyor ak birakamiyozda
Sporda beklesen dogru bultende kazanirsin ama sabir yokki o an ne varsa oynuyoz o bakima dedim yoksa zaten slotu bine katlar bak yemin edebilirim borcumun 3 katini slotta yemisimdir nerden kazansam sonuc olarak slotta kaybediyomYok he spor oluyor al adamla 3 kere bonus aldık totalde 6 maç oynadım hepsi geldi
Başka biriyle oynadık oda geldi gidiyorum yine slot oynuyorum 3 kuruş parayla slota mı girilir aptallığın daniskası işte
El gidiyo artık alışmış ama oynarsam namerdin direkt gözüm kapalı vurcam spora
Yav dayı cıkdıracam yemınle böyle kafam döndü o kadar acil ki bir şeyler yapmam lazım yok her Allah’ın günü aynı şekil oluyo kaybediyorum ulan büyü mü bu ne var böyle akıl alır gibi değilSporda beklesen dogru bultende kazanirsin ama sabir yokki o an ne varsa oynuyoz o bakima dedim yoksa zaten slotu bine katlar bak yemin edebilirim borcumun 3 katini slotta yemisimdir nerden kazansam sonuc olarak slotta kaybediyom
Hikaye çifte şans oynadım takıma 2-1 önde, 90-90+5 2_3 yenildiSporda beklesen dogru bultende kazanirsin ama sabir yokki o an ne varsa oynuyoz o bakima dedim yoksa zaten slotu bine katlar bak yemin edebilirim borcumun 3 katini slotta yemisimdir nerden kazansam sonuc olarak slotta kaybediyom
Fazlası dedik oldu dostumkasa 50 yapılan çevrim 497k 🤑