- 6,122
- 10,224
- 113
440k çevrim yapmışım 2 günde akşamları tabi😂
Helal olsun valla 440k ne kasayi eritmeden440k çevrim yapmışım 2 günde akşamları tabi😂
kral çevrim kolay iş ya yeterli kasa olsun 40k kasa ile 400k çok rahat yapılıyor bet değeri yüksek olunca oyunlar daha rahat giriyor bonusa genelde o betin havuzu boş oluyor yüzlerce kez deneyimledimHelal olsun valla 440k ne kasayi eritmeden
eyvallah reistumbetin kendi şeker slotunu oyna bence çevrim için hem çok kolay bonusa giriyor hemde gerçekten rtp değeri yazdığı gibi bir yerde ölçmüşlerdi varsa hâlâ gamomat da çevrim için ideal en babası golden colt alırsın 300-600 bete 10 spinde bir bonusa girer 30x verirse bet sağlam olduğu için para yazar bol şanslar
Normal kasayı yükseltemjyoruz ama bu aralar şanssızlık var çok fazlakral çevrim kolay iş ya yeterli kasa olsun 40k kasa ile 400k çok rahat yapılıyor bet değeri yüksek olunca oyunlar daha rahat giriyor bonusa genelde o betin havuzu boş oluyor yüzlerce kez deneyimledim
aynı benimde öyle tam 1 aydır hiçbir şekilde kasam 3k üzeri olmadı önceki 2 ayda yav nereye para atsam 10 katını çekiyordum sıkılmıştım o derece nerden nereye 😄😄 yav bi eleman temmuz başında konu açmıştı her temmuz düdük ayıdır diye adam tespitin kralını yaptı benceNormal kasayı yükseltemjyoruz ama bu aralar şanssızlık var çok fazla
Valla 3aydir kayda değer gelen yok giden var hep bitirdi bizi ya 😀aynı benimde öyle tam 1 aydır hiçbir şekilde kasam 3k üzeri olmadı önceki 2 ayda yav nereye para atsam 10 katını çekiyordum sıkılmıştım o derece nerden nereye 😄😄 yav bi eleman temmuz başında konu açmıştı her temmuz düdük ayıdır diye adam tespitin kralını yaptı bence
20 k da şimdi desen az kaldı be dost440k çevrim yapmışım 2 günde akşamları tabi😂
40 oldurmesın yeter dostkasa 42 çevrim 50
7 k ile çevrimi yapsan hedef 35 k olur inşallah dostumkasa 42 çevrim 50
Çoğu gitmiş azı kalmışkasa 42 çevrim 50