- 14,048
- 9,973
- 113
Harikasın dost devam 👍🏻kasa 38k çevrim 27k yemek molası vermiştim devam 11k cepte🤕
Harikasın dost devam 👍🏻kasa 38k çevrim 27k yemek molası vermiştim devam 11k cepte🤕
Guzellll pıka bunu begendıkasa 38k çevrim 27k yemek molası vermiştim devam 11k cepte🤕
Guzelllll hadi bakalim.kasa 38k çevrim 27k yemek molası vermiştim devam 11k cepte🤕
İnşallah öyledir diğer ihtimalde kumara da atom fiziğine de lanet ediyordur 🤣Reis belki yolundadır. Para sayma makinesi almaya gitmiştir 😅
Hadi bagalimReis belki yolundadır. Para sayma makinesi almaya gitmiştir 😅
Son yazdigim görsel attigim oyunu denedinmi reiskasa 38k çevrim 27k yemek molası vermiştim devam 11k cepte🤕
tekrar yazarsan bakarımSon yazdigim görsel attigim oyunu denedinmi reis
Bol şansverirmi birşeyler
Bol şanslar dost. Max win verir umarımverirmi birşeyler
3k mınverirmi birşeyler
Alirsin reis umarim max verirverirmi birşeyler
10 olsun bizim olsunverirmi birşeyler
Verir kumara girme daha altekrar yazarsan bakarım
Valla dost yaktı beniEsmermelek son durumun nedir kardesim en son -200k daydin, o gunden sonra birseyler kazanip borcu asagiya cekebildin mi?
Allah yardimcin olsun kardesim 15k az degil bu zamanda, tek care bir vurgun yapip.borcu kapatman yoksa bu surec adama kafayi yedirtir.. Bu arada Kefil.oldugun arkadasininda nanasini avradini sen op hemi, boynu kopsun insallah..
guardians of ice & firetekrar yazarsan bakarım
Afiyet olsun dost minimum 25 k bekliyoruzkasa 38k çevrim 27k yemek molası vermiştim devam 11k cepte🤕
7 k verirverirmi birşeyler