- 6,212
- 5,392
- 113
Orada sansim tutmuyordu deneyecem bakalim agasite Tümbet reis
Orada sansim tutmuyordu deneyecem bakalim agasite Tümbet reis
Oo parayı buldun deseneOrada sansim tutmuyordu deneyecem bakalim aga
güzel ve sorunsuž site önceden daha iyiydi el değiştirdi 1 dakikada 50k yı gonderiyorlardi yine de güzelOrada sansim tutmuyordu deneyecem bakalim aga
Aç konuyu geliyorum dost zabaha kadar buradayızOrada sansim tutmuyordu deneyecem bakalim aga
Sağlam sitedir dost merdiven altı olmasında yinede hızlı göndermişgüzel ve sorunsuž site önceden daha iyiydi el değiştirdi 1 dakikada 50k yı gonderiyorlardi yine de güzel
Çekim geldiyse sıkıntı yokgüzel ve sorunsuž site önceden daha iyiydi el değiştirdi 1 dakikada 50k yı gonderiyorlardi yine de güzel
Yokla daha degil 😂Oo parayı buldun desene
aynen öyleSağlam sitedir dost merdiven altı olmasında yinede hızlı göndermiş
Tebrikler kumarbaz dostaynen öyle
hocam kaç yaptın merak ettim o kadar çevrim yapmak her babayiğidin harcı değil çok kazanç sağladınmı tebrikleraynen öyle
eyvallah 48khocam kaç yaptın merak ettim o kadar çevrim yapmak her babayiğidin harcı değil çok kazanç sağladınmı tebrikler
Tebriklereyvallah 48k
Site ?eyvallah varmı kıyıda köşede sıkışmış oyun😬
Yine ıska yapmisizçevrim bitti kasa 48k oldu elinize emeğinize sağlık çekim verildi ne zaman gelir bakalım konu içinde destek veren arkadaşlardan 5 kişiye dm atacam
Tebrikler hayırlı olsunçevrim bitti kasa 48k oldu elinize emeğinize sağlık çekim verildi ne zaman gelir bakalım konu içinde destek veren arkadaşlardan 5 kişiye dm atacam
Kumarbaz ezmistir bile parayıYine ıska yapmisiz
Afiyet olsunKumarbaz ezmistir bile parayı