Var dost hot muchocaeyvallah varmı kıyıda köşede sıkışmış oyun😬
5 gündür bu bonusu oynuyorum yavaştan acele edersek tepe taklak giderizAceleyi sevmez slot dinleme dinlene oyun değişe değişe dost
Bol şanslarhoşgeldin bonusu aldık %100 6k+6k 300k çevrim vardı şansım iyi gitti 100k çevrim kaldı destek veren 5,10 dosta ulaşırız
Bol bol şanslar dosthoşgeldin bonusu aldık %100 6k+6k 300k çevrim vardı şansım iyi gitti 100k çevrim kaldı destek veren 5,10 dosta ulaşırız
pragmatik tercihim değil ama denerizbol şans aga şu pragmaticte son gelen balık oyunu baya iyi sweet bonanza reskin gibi ama çok beğenim ben.
eyvallahBol şans kardo
30k ile 70k arası çekim yaparsın muhtemelenhoşgeldin bonusu aldık %100 6k+6k 300k çevrim vardı şansım iyi gitti 100k çevrim kaldı destek veren 5,10 dosta ulaşırız
Acımasızca bi çevrim yani büyük başarı5 gündür bu bonusu oynuyorum yavaştan acele edersek tepe taklak gideriz
Popok hot muchocapragmatik tercihim değil ama deneriz
The dog house dice show at biraz. Diğer köpekten bin kat iyieyvallah
Aynen öyle diğer tavsiyem satın alinmayan oyunlarda farm yapman bonusa geçersen buradayız5 gündür bu bonusu oynuyorum yavaştan acele edersek tepe taklak gideriz
cevrimde sıkıntı yok o kolay kasayı biraz daha yukseltirsek daha çok kişiye ulaşırızChicken escape kasanı ne azaltır ne çoğaltır süper çevrim için
Bol şanslarhoşgeldin bonusu aldık %100 6k+6k 300k çevrim vardı şansım iyi gitti 100k çevrim kaldı destek veren 5,10 dosta ulaşırız
Jack hammer 2 netent çevirme iyidir kasayı tutar genel olarakpragmatik tercihim değil ama deneriz
Parçala bizi Behçetcevrimde sıkıntı yok o kolay kasayı biraz daha yukseltirsek daha çok kişiye ulaşırız
Herkese günaydınParçala bizi Behçet