- 59,504
- 26,738
- 113
Daha yeni splasha girdik 10 liradan 7k verdi bonusya anasını satayım döktürdü
Kisi başı 40 😁Ya 100 k verirse ?
O nasıl siteymis la bari ödeme yaparmi ?oyunlar çok kötü reis sağlayıcı az havksaw nolimint yok 40 betten bonusa giriyor 10x veriyor
Malum şahıs 3 kişiye 20 tl diyordu ya ondan sebep espri yapayım dedim . Sonra banlandı işte 😁😁Fena mı işte 5 kişi toplanır bir paket sigara alırız adam başı 4 dene
Ooo sigara bile alamıyoruz desene laKisi başı 40 😁
Yok yabu ne gerek var 20k bonus buy falan.oyunlar çok kötü reis sağlayıcı az havksaw nolimint yok 40 betten bonusa giriyor 10x veriyor
Brentford a 1 dakikalık saygı duruşuKisi başı 40 😁
20 dolardır o ya espiri yapmıştırMalum şahıs 3 kişiye 20 tl diyordu ya ondan sebep espri yapayım dedim . Sonra banlandı işte 😁😁
Meraba dostDaha yeni splasha girdik 10 liradan 7k verdi bonusya anasını satayım döktürdü
Tanıdığın biriydi hepimizi delirten cinsten 20 dolar öldürsen vermez . 3 kişiye 20 tl simit parası diyordu çekilişle zuhahahahahaha 😁😁😁😁20 dolardır o ya espiri yapmıştır
Rahmetli delinin tekiydi ama forumun neşesiydi R.I.P 😁😁Brentford a 1 dakikalık saygı duruşu
Slotlar az paraya vermez be dost ben starzbrtten bir k ya 2 k bonus aldım kasayı vura vura gittim 17 dakikada 50 k oldu kasa slot böyle birseydir dost 10 kere 100 almaktansa bir kere 1 k almak daima iyidirYok yabu ne gerek var 20k bonus buy falan.
Siktir et o zaman kick ban at gitsinTanıdığın biriydi hepimizi delirten cinsten 20 dolar öldürsen vermez . 3 kişiye 20 tl simit parası diyordu çekilişle zuhahahahahaha 😁😁😁😁
Ismini vermek istemedigim bi arkadas da 50k vurup 50tl atmıştı bana 😂Tanıdığın biriydi hepimizi delirten cinsten 20 dolar öldürsen vermez . 3 kişiye 20 tl simit parası diyordu çekilişle zuhahahahahaha 😁😁😁😁
Yedi zaten dost. Afiyetle hemdee😁😁😁Siktir et o zaman kick ban at gitsin